Γιατράς: «Να πάρουμε το Κύπελλο και να περάσουμε στους 8 του Eurocup»

Γιατράς: «Να πάρουμε το Κύπελλο και να περάσουμε στους 8 του Eurocup»

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, μετά το τέλος της αναμέτρησης των Πατρινών με τον Άρη, έθεσε τους στόχους της ομάδας του, ενώ σχολίασε και την προσθήκη του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο Προμηθέας νίκησε 95-79 τον Άρη, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο το 2019. Ο προπονητής των Πατρινών, Μάκης Γιατράς μίλησε για τη νίκη της ομάδας του, σχολίασε την πορεία του Άρη, ενώ έθεσε και τους στόχους του Προμηθέα στο 2020.

Σύμφωνα με τον προπονητή των Πατρινών στόχος είναι να κατακτήσουν το κύπελλο και να περάσουν στους «8» του Eurocup.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά αναφέρθηκε στο ματς, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι και στην δημιουργία και στην ευστοχία. Το είδαμε σοβαρά, ήμασταν καλοί και κερδίσαμε. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο.

Και οι μεγάλες ομάδες κάνουν κύκλους και όχι βήματα προς τα πίσω. Ο Άρης θα βρει τον δρόμο τους».

Στη συνέχεια μίλησε για τη μεταγραφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στον Προμηθέα: «Ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Ο Λουκάς είναι μεγάλο όνομα, με μεγάλη καριέρα. Εμάς μας ενδιαφέρει πως παίζει η ομάδα. Όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Εμείς σεβόμαστε όλες τις ομάδες.

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ο Λουκάς είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του».

Τέλος, έθεσε τους στόχους της ομάδας του για τη συνέχεια της σεζόν: «Το έχω ξαναπεί. Να πάρουμε το Κύπελλο Ελλάδος, στην Ευρώπη να περάσουμε στους 8 και όπου μπορούμε πιο ψηλά και στην Ελλάδα να παίξουμε ξανά στους τελικούς. Αυτό θέλω και δεν φοβάμαι να το πω. Δεν σημαίνει ότι θα γίνει επειδή το λέω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ