Λυκογιάννης: «Δεν εκφράζει την εικόνα μας οι 11 πόντοι διαφορά»

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου τόνισε ότι η ομάδα του είχε καλά διαστήματα στο Ρέθυμνο, εκτός του τελευταίου λεπτού που οι Κρητικοί είχαν 3 συνεχόμενα τρίποντα.


Λυκογιάννης: «Δεν εκφράζει την εικόνα μας οι 11 πόντοι διαφορά» | to10.gr

Εχασε με 11 πόντους ο Κολοσσός μέσα στο Ρέθυμνο, όμως σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Άρη Λυκογιάννη, η διαφορά αυτή δεν λέει την αλήθεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός των Ροδιτών:

Οργή από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο Facebook της ΠΑΕ για Σαββίδη, παίκτες, προπονητή (pics)

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ντέρμπι, θεωρώ για όλη τη διάρκεια του, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο ενάμιση λεπτό. Εκείνο που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα είναι τα 3 μεγάλα σουτ που έβαλε το Ρέθυμνο στο τελευταίο ενάμιση λεπτό.

Για το μόνο στοιχείο του παιχνιδιού που είμαι δυσαρεστημένος, κυρίως γιατί δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα έτσι όπως πήγε στα 40 λεπτά, είναι η τελική διαφορά των 11 πόντων. Σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Νομίζω διεκδικήσαμε το ματς στα ίσια σε όλη τη διάρκεια του. Κάναμε ένα καλό αμυντικά παιχνίδι, αλλά γενικά εδώ πέρα η επίθεση σου δεν είναι εύκολο να αποδώσει. Το Ρέθυμνο είναι μία σκληρή αμυντικά ομάδα κυρίως εντός έδρας. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο Cretan Kings και καλή συνέχεια».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο