Άρης : Με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ

Άρης : Με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της μεγάλης και κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

Με μια πρωινή προπόνηση ο Άρης συνέχισε σήμερα (31/12) την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (05/01, 17:45, ΕΡΤ3), για τη 14η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Ο Σάββας Καμπερίδης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στη σημερινή προπόνηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως του σημερινού προγράμματος προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση video.

Οι κίτρινοι θα βρεθούν αύριο (01/01) το απόγευμα στο «Nick Galis Hall», προκειμένου να προπονηθούν για πρώτη φορά το 2020.

Παράλληλα, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας του β’ γύρου μόνο από την μπουτίκ, αφού έπεται αλλαγή εταιρίας ηλεκτρονικής διάθεσης εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας πως δεν μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας Β’ γύρου από την www.ticketmaster.gr. Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής διάθεσης εισιτηρίων, με την οποία θα συνεργαστεί η Κ.Α.Ε.

Μέχρι τότε μπορείτε να αγοράζετε τα εισιτήρια διαρκείας από την μπουτίκ της Κ.Α.Ε. ARIS BC Boutique «The Legend Store», η οποία θα είναι ανοικτή σήμερα έως τις 16:00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ