Ανέλαβε και επίσημα τον Ιωνικό ο Κουταλιανός

Ανέλαβε και επίσημα τον Ιωνικό ο Κουταλιανός

Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Κουταλιανό, που αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Κουταλιανό. Οι Νικαιώτες βρίσκονταν σε αναζήτηση προπονητή μετά το πρόωρο διαζύγιο με τον Γιώργο Καλαφατάκη, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον Νίκο Βετούλα.

Ο Μιχάλης Κουταλιανός αναλαμβάνει τη νεοφώτιστη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ έχει και εμπειρία από Basket League, μιας και στο παρελθόν είχε κάτσει στον πάγκο του Κολοσσού, τη σεζόν 2014/15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Κουταλιανό, που θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας.

Ο Έλληνας προπονητής έχει γεννηθεί στη Ρόδο στις 29 Νοεμβρίου του 1977 κι έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στον πάγκο του τοπικού Κολοσσού, στον οποίο αρχικά ήταν assistant coach και στη συνέχεια πρώτος προπονητής. Μάλιστα, είχε εργαστεί και στο πλευρό του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Συγκεκριμένα από το 2003 μέχρι το 2014 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και το καλοκαίρι του 2014 ανέλαβε ως πρώτος στο ξεκίνημα της σεζόν. Στη συνέχεια, δούλεψε με επιτυχία στον Αίολο Αστακού τον οποίο ανέβασε στην Α2, ενώ πέρασε από τους πάγκους του Εθνικού και του Κοροίβου την περασμένη διετία.

Κόουτς, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ