Α.Σ. Άρης: «Συνεχίζεται η προσπάθεια»

Α.Σ. Άρης: «Συνεχίζεται η προσπάθεια»

Στην οικονομική ενίσχυση του ερασιτέχνη Άρη αναφέρθηκε με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για το τμήμα μπάσκετ του Άρη που προσπαθεί να ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Ο Ερασιτέχνης ενημέρωσε οτι συνεχίζεται η προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Άρη:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζεται η οικονομική ενίσχυση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ μέσω του λογαριασμού που έχει ανοίξει εκ νέου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της VIVA.

Ως θεματοφύλακας του συλλόγου, ο Ερασιτέχνης στάθηκε και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ για να βγει από το αδιέξοδο. Μετά την προ δύο μηνών αρωγή, μέσω του λογαριασμού της VIVA, των κουπονιών και των εισιτηρίων διαρκείας, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ προχώρησε στο διορισμό νέου Δ.Σ. στην Κ.Α.Ε., μέσω Πρωτοδικείου. Η νέα διοίκηση της Κ.Α.Ε. έχει ήδη διαθέσει ένα σεβαστό ποσό για τις ανάγκες της ομάδας μπάσκετ και συνεχίζει να το κάνει, όμως τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά και η αρωγή του κόσμου είναι απαραίτητη, ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια για να παραμείνει όρθιος ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ.

Γι’ αυτόν το λόγο, άνοιξε εκ νέου ο λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ, μέσω του οποίου ο κόσμος μπορεί να καταθέσει το ποσό που δύναται, από το υστέρημά του, προς αρωγή του τμήματος μπάσκετ. Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ μπορούν να καταθέτουν χρήματα στην παρακάτω διεύθυνση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ