Μορέιρα: «Πως ο ΠΑΟΚ υπογράφει παίκτες, όταν δεν έχει πληρώσει τους παλιούς;»

Μορέιρα: «Πως ο ΠΑΟΚ υπογράφει παίκτες, όταν δεν έχει πληρώσει τους παλιούς;»

Ο Ανγκολέζος σέντερ του Περιστερίου, τοποθετήθηκε αναφορικά με την... λογική της ομάδας της Θεσσαλονίκης που αποκτάει παίκτες παρά τα χρωστούμενά της προς τους υπόλοιπους

Μπορεί να προχώρησε στην απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν και να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Κλιντ Τσάπμαν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ξεκαθαρίσει και το μαύρο παρελθόν του με τις οφειλές προς τους παίκτες.

Μετά τον Ουίλιαμ Χάτσερ και ο Γιανίκ Μορέρια στάθηκε λοιπόν στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Ο Ανγκολέζος σέντερ του Περιστερίου, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για ένα μικρό χρονικό διάστημα της περσινής σεζόν, είναι σε ανοιχτή… κόντρα μαζί της αφού έχει στραφεί στην FIBA για την καταβολή των οφειλών προς το μέρος του.

Έπειτα και την επισημοποίηση της απόκτησης του Μπράουν, ο Μορέιρα έπραξε όπως και ο νυν συμπαίκτης του στο Περιστέρι, Χάτσερ, καθώς τοποθετήθηκε επί τους θέματος, εκφράζοντας την απορία του, πως ο ΠΑΟΚ αποκτάει παίκτες, ενώ έχει χρωστούμενα προς τους παλιούς.

Συγκεκριμένα έγραψε: «πώς γίνεται μια ομάδα να υπογράφει τόσους παίκτες όταν δεν έχει πληρώσει τους παλιούς της παίκτες»;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ