Ζάρας: «Πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας με το Περιστέρι»

Ζάρας: «Πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας με το Περιστέρι»

Ο Έλληνας γκαρντ του Ηρακλή μέσω του μπλογκ του στάθηκε στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής αλλά και τον κόσμο της ομάδας που την στηρίζει διαρκώς στο Ιβανώφειο.

Ο Ηρακλής αγωνίζεται με το Περιστέρι με 14η αγωνιστική της Basket League, με τον Θοδωρή Ζάρα να στέκεται στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Αναλυτικά το blog του Ζάρα στον ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας! Αρχικά να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Ελπίζω το 2020 να φέρει στον καθένα σας ότι επιθυμεί με υγεία και πολλές χαρές. Όσο για εμάς σαν Ομάδα, εύχομαι να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε και να εδραιωνόμαστε ξανά στις δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ μέσα από σκληρή και καθημερινή δουλειά.

Η αλήθεια είναι πως αποχαιρετήσαμε το 2019 με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στην επικράτηση μας επί του ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο. Μοχθήσαμε, παλέψαμε, μείναμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τον κόσμο μας.

Έτσι θέλουμε να παρουσιαστούμε και κόντρα στο Περιστέρι στον σημερινό αγώνα. Γνωρίζουμε πως αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο, αλλά αυτό δεν μας φοβίζει. Έχουμε πίστη στην Ομάδα και τους εαυτούς μας και έχουμε αποδείξει πως όταν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να χτυπήσουμε κάθε παιχνίδι.

Φυσικά το γεγονός πως παίζουμε μπροστά στο φίλαθλο κοινό μας που γεμίζει κάθε αγωνιστική το Ιβανώφειο μας προσφέρει ακόμη περισσότερο κίνητρο και θέληση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πραγματικά ο κόσμος μας είναι η δύναμη μας και θέλουμε μέσα από την εικόνα μας να τους «ευχαριστούμε» σε κάθε αγώνα για την στήριξη του.

Μπορεί να κάναμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μέσα στο… γήπεδο αλλά αυτό μας έφερε ακόμη πιο κοντά σαν Ομάδα και δεθήκαμε ακόμη περισσότερο μέσα στις γιορτές. Με συγκέντρωση και αυταπάρνηση πάμε να ξεκινήσουμε το 2020 όπως αποχαιρετησαμε το 2019! Καλή χρονιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ