Μπράουν: «Nα βοηθήσω με την εμπειρία μου τους συμπαίκτες μου»

Μπράουν: «Nα βοηθήσω με την εμπειρία μου τους συμπαίκτες μου»

Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι περιμένει πως και πως για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Basketball Champions League.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο Μπόμπι Μπράουν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Κώστα Χαραλαμπίδη, στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε οτι είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 35χρονος γκαρντ:

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα που είμαι εδώ. Θέλω πολύ να αγωνιστώ και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Basketball Champions League. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και στις δύο διοργανώσεις και να βοηθήσω με την εμπειρία μου τους συμπαίκτες μου, να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και να πάμε καλύτερα.

Ξέρω την παράδοση της ομάδας, ότι πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο. Μου αρέσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, είναι παθιασμένος, τον έχω ζήσει στο παρελθόν. Πιστεύω θα ταιριάξω σε αυτό, γιατί είμαι κι εγώ παθιασμένος με αυτό. Μου αρέσει η πρόκληση αυτή, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θέλω να προπονηθώ αύριο και να είμαι έτοιμος να βοηθήσω από την πρώτη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ