Καστρίτης : «Χάσαμε από το κακό τρίτο μας δεκάλεπτο»

Καστρίτης : «Χάσαμε από το κακό τρίτο μας δεκάλεπτο»

Ο προπονητής του Ηρακλή δεν κρύφτηκε. Ο Γιάννης Καστρίτης αναγνώρισε την ανωτερότητα του Περιστερίου στον μεταξύ τους αγώνα.

Η ήττα από το Περιστέρι δεν είναι… καταστροφή για τον Ηρακλή. Αντίθετα, ενδεχόμενη νίκη θα ήταν ένα πολύ καλό βήμα για την παραμονή κι ο Γιάννης Καστρίτης με αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισε το αποτέλεσμα. «Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Η νίκη του Περιστερίου ήταν νομίζω δίκαιη. Προσέγγισαν καλύτερα το παιχνίδι, μπλόκαραν τα ατού μας και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος έκαναν εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Το ματς θεωρώ πως κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο. Σίγουρα μας στοίχισαν τα γρήγορα φάουλ του Ζάρα και του Σούλερ, γιατί χάλασαν το ροτέισον που είχαμε στο μυαλό μας» είπε ο κόουτς του «γηραιού» και συμπλήρωσε:

«Στο 3ο δεκάλεπτο ήμασταν εμφανώς εκτός ρυθμού και στις δύο πλευρές του παρκέ κι επιτρέψαμε στο Περιστέρι να πάρει ένα πολύ καλό μομέντουμ και να κάνει σερί. Εμείς προχωράμε, χάσαμε από μία πολύ καλή ομάδα και συνεχίζουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε στην συνέχεια δυνατές ομάδες, όπως το Περιστέρι.

Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις κι είμαι σίγουρος πως με πολλή δουλειά στις προπονήσεις θα είμαστε καλύτεροι στους αγώνες που ακολουθούν».

Για τη χαμηλή συγκομιδή των 69 πόντων υποστήριξε: «Το σουτ είναι το ατού μας και σήμερα ήμασταν άστοχοι σε πολλά ελεύθερα τρίποντα. Είχαμε αντίπαλο μία ομάδα πολύ καλή αμυντικά, που είναι ειδική στον περιορισμό των ατού του αντιπάλου. Θεωρώ πως επιθετικά ήμασταν καλύτεροι από τους 69 πόντους που βάλαμε, καθώς βγάλαμε αρκετά ελεύθερες και καλές προσπάθειες. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά».

Μπροστά είναι το ντέρμπι με τον Άρη κι ο Καστρίτης γνωρίζει τον βαθμό δυσκολίας: «Μιλάμε για ένα τοπικό ντέρμπι, με τις γνωστές ιδιαιτερότητες, στο οποίο αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που δίνει μάχη για την επιβίωση της. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, αφού κι εμείς μαχόμαστε για την επιβίωσή μας καθώς τίποτα δεν τελειώνει από τον Ιανουάριο. Είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας, αφού ακολουθούν οι διακοπές του Φεβρουαρίου. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά, για να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι».

Όσον αφορά το πώς βλέπει ο ίδιος τον φετινό Ηρακλή, «χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο και σκληρή δουλειά για να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε παιχνίδια σαν το σημερινό. Μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά θα φτάσουμε ψηλά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ