Απίστευτο: Ο προπονητής της ΑΕΚ έπαιξε άμυνα στον Καλάθη (vid)

Απίστευτο: Ο προπονητής της ΑΕΚ έπαιξε άμυνα στον Καλάθη (vid)

Απίστευτο περιστατικό στην τελευταία φάση του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει μπει στο γήπεδο και πέφτει πάνω στον Καλάθη, που περιμένει πάσα από τον Ράις.

Πρωτοφανές περιστατικό στο ΟΑΚΑ στο φινάλε του ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Σε ένα ματς – διαφήμιση για το μπάσκετ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τέλος, με την Ένωση να καταφέρνει τελικά να την πάρει με 100-97. Ωστόσο το παιχνίδι… σημαδεύτηκε στο φινάλε από μία φάση που δεν έχει ξανά γίνει τουλάχιστον στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, έπαιξε… άμυνα πάνω στον Νικ Καλάθη, τη στιγμή που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού περίμενε πάσα από τον Ράις για να εκτελέσει ελεύθερος.

Ο Ράις έτρεχε στον αιφνιδιασμό, ο Καλάθης ήταν αριστερά του, αλλά ξαφνικά ο δεύτερος έπεσε πάνω στον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος είχε μπει μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να… κόψει την πάσα στον ελεύθερο παίκτη. Μια φάση που σήκωσε διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και σίγουρα σήκωνε τεχνική ποινή στον προπονητή της ΑΕΚ αν οι διαιτητές το έβλεπαν.

Δείτε τη φάση στο 5’35» του βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ