Μαυροειδής : «Ο Ιανουάριος είναι φωτιά για την ΑΕΚ»

Μαυροειδής : «Ο Ιανουάριος είναι φωτιά για την ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ για το ματς με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, αλλά και τις επόμενες υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Καλή εμφάνιση και όχι μόνο νίκη θέλει ο Δημήτρης Μαυροειδής από την ΑΕΚ, στο σαββατιάτικο (30/12, 17:00 – COSMOTE SPORT4 HD) παιχνίδι με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο για την 15η αγωνιστική της Basket League.

Ο 32χρονος σέντερ έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, όχι μόνο για το ματς με τους Θεσσαλούς, αλλά και για τις επόμενες υποχρεώσεις της Ενωσης, χαρακτηρίζοντας τον μήνα που θα μπει σε λίγες ημέρες «φωτιά».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Μαυροειδής:

«Καλησπέρα σας

Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Είναι προφανές, ότι εμείς είμαστε το φαβορί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε δικαίωμα να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας.
Δεν κάνουμε καλή πορεία στο Πρωτάθλημα. Και δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Έχουμε χάσει ματς, που δεν έπρεπε. Θεωρώ, όμως, ότι έχουμε το χρόνο να επανέλθουμε και να επιστρέψουμε στις κορυφαίες θέσεις. Μπορώ να βρω δικαιολογίες αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Δεν έχουμε περιθώρια για εφησυχασμό. Πρέπει στο εξής να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Να διαχειριστούμε την κούρασή μας και τις όποιες πιθανές απώλειες παικτών.

Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει για σαράντα λεπτά να έχουμε το μυαλό μας στο γήπεδο και να εφαρμόσουμε όλα όσα μας λένε οι προπονητές μας. Παράλληλα, να κλείσουμε τη χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο, που σημαίνει και καλή εμφάνιση και όχι μόνο νίκη, καθώς ο Ιανουάριος που έρχεται είναι «φωτιά» για μας. Πιστεύω, ότι όλα θα πάνε καλά.
Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο για τις Άγιες Ημέρες. Να είμαστε όλοι κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα και σε όσους μας έχουν ανάγκη. Και με την ευκαιρία εύχομαι στους οπαδούς της ΑΕΚ αλλά και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους καλή χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ