Γιαννακόπουλος : «Κρίσιμο ματς με ΠΑΟΚ για το παραπάνω βήμα»

Γιαννακόπουλος : «Κρίσιμο ματς με ΠΑΟΚ για το παραπάνω βήμα»

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι του Λαυρίου με τον ΠΑΟΚ και εξήγησε ότι αν η ομάδα του νικήσει τον δικέφαλο, τότε θα μπορεί να κοιτάξει και ψηλότερα.

Το Λαύριο υποδέχεται το Σάββατο (30/12, 16:30 – ΕΡΤ1 Live) τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Σάκη Γιαννακόπουλο να τονίζει τη σημασία της νίκης για την ομάδα του.

Με την ομάδα του να έχει ρεκόρ 6-3 όσο και ο δικέφαλος, ο Γιαννακόπουλος εξήγησε ότι σε περίπτωση νίκης, το Λαύριο θα μπορεί να κοιτάξει και για το παραπάνω βήμα στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Θέλουμε πολύ να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις

Έχουμε μπροστά μας ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Πετυχαίνουμε τον ΠΑΟΚ σε μια καλή συγκυρία για εκείνον. Έρχεται από πετυχημένα αποτελέσματα, παίζει καλό μπάσκετ, είναι πια σε καλή φόρμα και έχει βρει ρυθμό, ενώ προέρχεται από «ευρωπαϊκό» ρεπό κάτι που σίγουρα θα του έχει δώσει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς που θέλουμε πάρα πολύ να κρατηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία.

Για την ακρίβεια το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι το πρώτο από τα επόμενα τρία κρίσιμα ματς, που θα κρίνουν εν πολλοίς αν θα πετύχουμε τον στόχο να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις.
Ελπίζουμε να βγάλουμε ενέργεια, δίψα και θέληση όπως κάναμε σε αντίστοιχα ματς μέχρι τώρα και πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση, να πάρουμε τη νίκη και να την πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας.

Προετοιμαστήκαμε καλά παρά τα όποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και με την βοήθεια των φιλάθλων μας που ελπίζουμε να τους έχουμε και πάλι στο πλευρό μας, να κάνουμε την πρώτη μας εντός έδρας νίκη στην Α1, απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ