Χαραλαμπίδης: «Χάσαμε πολλές μάχες απέναντι στη Λάρισα»

Χαραλαμπίδης: «Χάσαμε πολλές μάχες απέναντι στη Λάρισα»

Απογοητευμένος από την εικόνα της άμυνας της ομάδας του ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την εκτός έδρας ήττα από την Λάρισα.

Στην κακή αμυντική εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης μετά την ήττα απο την Λάρισα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, τόνισε πως οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πήραν μία δίκαιη νίκη.
Συγκεκριμένα είπε: «Συγχαρητήρια στη Λάρισα που είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο πρώτο 20λεπτο βγήκαν όλες οι παθογένειες μας. Δε λειτούργησε τίποτα κυρίως αμυντικά. Δοκιμάσαμε πολλά, αλλά δε λειτουργούσε κάτι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο αγώνας χάθηκε από την αμυντική μας ανικανότητα. Χάσαμε πολλές μάχες συνεργασιών αλλά και ατομικές.

Πιστεύω ότι αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτό το κομμάτι που αφορά την άμυνα θα έχουμε πολύ μεγάλο θέμα. Επιβάλλεται να αλλάξει γιατί δε γίνεται να πηγαίνουμε τα παιχνίδια στους 95 πόντους για να κερδίσουμε».

Ταυτόχρονα δήλωσε για την τέταρτη περίοδο πως: «Γυρίσαμε το παιχνίδι, περάσαμε μπροστά, αλλά είχαμε κακές αποφάσεις χωρίς καθαρό μυαλό και αυτό μας στοίχισε. Δεχτήκαμε τρίποντα που δεν έπρεπε, χάσαμε τις μάχες στο ένας εναντίον ενός και δεν καταφέραμε».

Όσο για την κούραση και το τρίτο παιχνίδι, μέσα σε έξι μέρες του ΠΑΟΚ; «Δε μπορεί να μη μας απασχολεί. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες και πολύ δύσκολο. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, οφείλουμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις δυσκολίες. Έχουμε μπροστά μας, αντίστοιχο πρόγραμμα και επιβάλλεται να σηκωθούμε και να προχωρήσουμε» απάντησε ο Χαραλαμπίδης.

Τέλος, απάντησε και σε ερώτηση για το πόσες νίκες θα χρειαστούν για να εξασφαλιστεί η παραμονή… «Δε μπορώ να πω τώρα πόσες νίκες θα χρειαστούν. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η καθημερινότητα και δε μπορούμε να κοιτάμε τόσο μακριά. Έχουμε έναν αγώνα μεγάλης σημασίας το Σάββατο και κοιτάμε εκεί. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο που ήρθε, νιώθουμε δυσάρεστα γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ