Μπράουν: «Κλειδί της νίκης η άμυνα»

Μπράουν: «Κλειδί της νίκης η άμυνα»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη αναφέρθηκε στην επικράτηση επί του Ηρακλή και τη συμπαράσταση του κόσμου.

Ο Άρης πέτυχε πολύ σημαντική νίκη επί του Ηρακλή στο Nick Galis Hall και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Κεν Μπράουν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και με δηλώσεις του τόνισε οτι η αμυντική λειτουργία ήταν το κλειδί της επικράτησης για τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επικράτηση του Άρη: «Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για το παιχνίδι. Εφαρμόσαμε πίστα το αγωνιστικό μας πλάνο, ενώ κλειδί της νίκης ήταν η άμυνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον κόσμο του Άρη: «Είναι τρομερή η βοήθεια του. Οι οπαδοί μας βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζουν. Είναι κάτι που μας βοηθάει παρά πολύ και το εκτιμούμε».

Για την απόδοση του: «Κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Έχω αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα και αυτό με βοήθησε. Ήρθα βέβαια στη μέση της αγωνιστικής περιόδου, με νέο προπονητή και σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματα μου».

Για την αναμέτρηση με τη Λάρισα: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα επικεντρώσουμε τη προσοχή μας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα προετοιμαστούμε σωστά για να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ