Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση Γιαννακόπουλου – Σπανούλη

Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση Γιαννακόπουλου – Σπανούλη

Μετά από επτά αναβολές στην υπόθεση, το πρωί της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον προπηλακισμό του Βασίλη Σπανούλη, στο ντέρμπι «αιωνίων» του 2015.

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί στο Ζ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η δίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το περιστατικό του 2015 με τον Βασίλη Σπανούλη.

Τότε, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε εξαπολύσει φραστική επίθεση κατά του αρχηγού του Ολυμπιακού και μελών της οικογενείας του και η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε καταθέσει μήνυση εις βάρος του.

Η υπόθεση έχει αναβληθεί ήδη επτά φορές μέχρι τώρα, με πιο πρόσφατη εκείνη της 7ης Οκτωβρίου 2019. Τον περασμένο Οκτώβριο, η πλευρά Γιαννακόπουλου είχε πάρει νέα αναβολή, καθώς η συνήγορος του προσκόμισε ιατρικό πιστοποιητικό από τον Ευαγγελισμό, σύμφωνα με το οποίο συνίστατο 2ήμερη ανάπαυση στον κατηγορούμενο.

Η αρχική δικάσιμος για το περιστατικό της 2/5/2015 και της φραστικής επίθεσης προς τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 66-77 στο ΟΑΚΑ) ήταν η 23/9/2016. Οι έξι πρώτες αναβολές προέκυψαν μία φορά λόγω απουσίας μαρτύρων και άλλες πέντε φορές λόγω παρελεύσεως ωραρίου δικαστικών γραμματέων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ