Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση Γιαννακόπουλου – Σπανούλη

Μετά από επτά αναβολές στην υπόθεση, το πρωί της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον προπηλακισμό του Βασίλη Σπανούλη, στο ντέρμπι «αιωνίων» του 2015.


Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση Γιαννακόπουλου – Σπανούλη | to10.gr

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί στο Ζ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η δίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το περιστατικό του 2015 με τον Βασίλη Σπανούλη.

Τότε, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε εξαπολύσει φραστική επίθεση κατά του αρχηγού του Ολυμπιακού και μελών της οικογενείας του και η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε καταθέσει μήνυση εις βάρος του.

Τα πέντε «καυτά» θέματα στην συνάντηση της Big 4

Η υπόθεση έχει αναβληθεί ήδη επτά φορές μέχρι τώρα, με πιο πρόσφατη εκείνη της 7ης Οκτωβρίου 2019. Τον περασμένο Οκτώβριο, η πλευρά Γιαννακόπουλου είχε πάρει νέα αναβολή, καθώς η συνήγορος του προσκόμισε ιατρικό πιστοποιητικό από τον Ευαγγελισμό, σύμφωνα με το οποίο συνίστατο 2ήμερη ανάπαυση στον κατηγορούμενο.

Η αρχική δικάσιμος για το περιστατικό της 2/5/2015 και της φραστικής επίθεσης προς τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 66-77 στο ΟΑΚΑ) ήταν η 23/9/2016. Οι έξι πρώτες αναβολές προέκυψαν μία φορά λόγω απουσίας μαρτύρων και άλλες πέντε φορές λόγω παρελεύσεως ωραρίου δικαστικών γραμματέων.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο