Χάρις: «Ο κόσμος μας σημαντικός παράγοντας για ό,τι έχουμε καταφέρει»

Χάρις: «Ο κόσμος μας σημαντικός παράγοντας για ό,τι έχουμε καταφέρει»

Ο φόργουορντ του Ρεθύμνου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή στην Κρήτη, τόνισε ότι οι φίλοι της ομάδας έχουν βοηθήσει τα μέγιστα για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε ρυθμούς Ηρακλή κινούνται στο Ρέθυμνο, με την ομάδα της Κρήτης να συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Στο πλαίσιο αυτής, ο Ραμόν Χάρις αναφέρθηκε για τους Θεσσαλονικείς, τονίζοντας ότι δεν θα είναι εύκολη η αναμέτρηση στο Μελίνα Μερκούρη της Κρήτης.

Ο φόργουορντ του Ρεθύμνου τόνισε: «Το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό. Ο Ηρακλής είναι μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα και έπειτα από την ήττα τους θα έρθουν αποφασισμένοι και εξαιρετικά διαβασμένοι για τη νίκη.

Είναι ακόμα ένα παιχνίδι που η νίκη είναι υποχρεωτική. Άλλωστε από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό και κάθε βαθμός μετράει πολλαπλάσια. Είμαστε επιτυχημένοι στην έδρα μας και αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε για να αυξήσουμε το νικηφόρο σερί.

Φυσικά, ο κόσμος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για το τι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής και ελπίζουμε ότι θα βρίσκεται ξανά στις κερκίδες και στο Σαββατιάτικο ματς για την 7η σερί νίκη μας.

Αγωνιστικά, πρέπει να ανταποδώσουμε το σκληρό παιχνίδι και να κυριαρχήσουμε στο αμυντικό μας κομμάτι, διότι διαθέτουν πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Επίσης, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί ξέρουν να εκμεταλλεύονται στο έπακρο κάθε λάθος που θα κάνεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ