Η πιο… τρελή στιγμή του Ζήση με την ΑΕΚ (pic & vids)

Η πιο… τρελή στιγμή του Ζήση με την ΑΕΚ (pic & vids)

Με τον Νίκο Ζήση να είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στην ΑΕΚ ας θυμηθούμε μια από τις πιο χαρακτηριστικές του στιγμές με τα «κιτρινόμαυρα».

Το σενάριο της επιστροφής του Νίκου Ζήση στην ΑΕΚ «έπαιξε» πολλές φορές τα τελευταία χρόνια με τον Μάκη Αγγελόπουλο να προσεγγίζει πολλές φορές τον Έλληνα άσο χωρίς να καταφέρνει να τον πείσει να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα». Τελικά αυτό θα γίνει όπως φαίνεται με τον Ζήση να επιστρέφει και πιθανότατα να κλείνει την καριέρα του στην Ένωση. Από κει που ξεκίνησε.

Με την ΑΕΚ κατέκτησε ένα Κύπελλο (2001) κι ένα Πρωτάθλημα (2002) στα πέντε χρόνια (2000-2005) που αγωνίστηκε με τον Δικέφαλο στο στήθος ωστόσο μια από τις στιγμές που σίγουρα θα είναι ακόμη χαραγμένες και στο δικό του μυαλό, είναι το απίστευτο τρίποντο κόντρα στην Εφές Πίλσεν.

H AEK αντιμετώπιζε την τούρκικη ομάδα στο Γαλάτσι για το Top-16 της EuroLeague, τη σεζόν 2004-05 και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 13 πόντους ωστόσο με κορυφαίο τον νεαρό τότε Ζήση που πέτυχε 22 πόντους έφτασε σε μια απίστευτη νίκη-ανατροπή.

Ο 36χρονος πλέον άσος που έπαιζε με σπασμένη μύτη από το πρώτο ημίχρονο, πήρε την μπάλα στην τελευταία επίθεση κι ενώ η ομάδα του ήταν πίσω με δύο πόντους και αν και έχασε την ισορροπία του, κατάφερε να σηκωθεί, να σουτάρει και να πετύχει ένα εκπληκτικό τρίποντο που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ με 70-69 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και τον ίδιο να κάνει τον γύρο του θριάμβου στο κλειστό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ