Καμπερίδης:  «Να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση»

Καμπερίδης: «Να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στην αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τη Λάρισα στο Nick Galis Hall. Ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και στα σημεία που πρέπει να προσέξει ο Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει αύριο (18/01, 15:45, ΕΡΤPLAY1) τη Λάρισα στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα, ο προπονητής των «κίτρινων», Σάββας Καμπερίδης, τόνισε:

«Κάθε εβδομάδα που περνάει, γίνεται όλο και επιτακτικότερη η ανάγκη να παρουσιαστούμε αντάξιοι των απαιτήσεων του αγώνα. Αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία καθοδηγείται από έναν προπονητή, που όλοι γνωρίζουμε την αξία του. Κλειδί του παιχνιδιού θα είναι η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού. Είναι αναγκαίο να παρουσιάσουμε την ίδια μαχητικότητα με την προηγούμενη αναμέτρηση και να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση, παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο μας».

Πλήρης με Λάρισα

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα (17/01), χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της για τον αυριανό (18/01) αγώνα. Στην τελευταία προπόνηση πήραν μέρος κανονικά όλοι οι παίκτες.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ