Ράζης: «Διπλά κερδισμένος ο νικητής»

Ράζης: «Διπλά κερδισμένος ο νικητής»

Ο παίκτης του Ρεθύμνου τόνισε ότι αποκτάει πλεονέκτημα όποιος επικρατήσει στο ματς με τον Ηρακλή για την ΕΚΟ Basket League.

Τον Ηρακλή αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο, με τον Χριστόφορο Ράζη να αναφέρει στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ότι ο νικητής θα βγει διπλά κερδισμένος ενώ τόνισε πως οι Κρητικοί θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους έως το φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικά το blog του άσου του Ρεθύμνου:

«Διπλά κερδισμένος ο νικητής

Καλησπέρα και πάλι από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ΕΚΟ Basket League, γνωρίζοντας πως θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας έως το φινάλε της σεζόν. Όλα κρίνονται τώρα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στο Περιστέρι, αλλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Σίγουρα η αστοχία μας στοίχισε ακριβά, αλλά σταθήκαμε όρθιοι για περισσότερα από 35 λεπτά, διεκδικώντας μέχρι τέλους τη νίκη. Κατά τη γνώμη μου εμφανιστήκαμε καλύτεροι, συγκριτικά με άλλα ματς μακριά από το Ρέθυμνο και αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο η πρώτη νίκη εκτός έδρας βρίσκεται κοντά.

Τώρα όμως έχουμε δύο εντός έδρας αποστολές, τις οποίες χαρακτηρίζει η λέξη «υποχρέωση». Χρονικά προηγείται η αναμέτρηση απέναντι στον Ηρακλή, με το παιχνίδι να έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ο Ηρακλής προέρχεται από την ήττα από τον Άρη, ενώ μπροστά του έχει δύσκολο πρόγραμμα, οπότε σίγουρα έχει στοχεύσει το μεταξύ μας παιχνίδι. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτή τη μεγάλη «μάχη», όπου ο νικητής θα βγει διπλά κερδισμένος. Όποιος κερδίσει θα προσπεράσει τον άλλο βαθμολογικά και θα κάνει σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Φέτος, άλλωστε, έχουμε ήδη αντιμετωπίσει δύο φορές τους Θεσσαλονικείς εντός και εκτός έδρας, έχοντας από μία νίκη. Όμως, για εμάς έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από τότε. Η βελτίωση μας είναι εμφανής, αλλά σε κάθε ματς θα πρέπει να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Αυτό θα επιδιώξουμε και στο αυριανό ματς, όπου η νίκη είναι απαραίτητη, φυσικά και με τη στήριξη του κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ