ΠΑΟΚ: Παίρνει και τους Ουίλιαμς και Ρετ

ΠΑΟΚ: Παίρνει και τους Ουίλιαμς και Ρετ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προχωράει σε δύο ακόμα προσθήκες ώστε να δυναμώσει το ρόστερ της και να ενισχύσει την προσπάθειά της να παραμείνει στην EKO Basket League.

Στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα του Ιωνικού και σε συνδυασμό με την ήττα της Λάρισας στο Αλεξάνδρειο, μπορεί να νιώθει καλύτερα σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία.

Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό για τον Δικέφαλο, ο οποίος προχωράει σε επιπλέον ενίσχυση, για να μπορέσει να παραμείνει στην EKO Basket League.

Συγκεκριμένα προχώρησε στη συμφωνία με δύο Αμερικανούς ψηλούς,οι οποίοι αναμένεται να δώσουν λύσεις στην ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο λόγος για τους  ΤζαΚόρεϊ Γουίλιαμς (25 ετών, 2μ.03) και Εμ Τζέι Ρετ (27 ετών, 2μ.06).

Αμφότεροι δεν έχουν κάποια τεράστια διαδρομή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, όμως με την αθλητικότητά τους αναμένεται να προσφέρουν βοήθεια στην ρακέτα του ΠΑΟΚ. Ο Γουίλιαμς ήρθε από την Κορέα όπου και έπαιζε και ο Σανόν Σόρτερ, με τον Εμ Τζέι Ρετ να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Μπάρονς, την Πρίστινα, τη Σολέ, τη Φλαμένγκο και την Τσιμπόνα.

Ακόμα βέβαια δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα πληρώσει τη… νύφη για αυτές τις προσθήκες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ζέιν Νόουλς θα αποχωρήσει με τον Χαραλαμπίδη να πρέπει να αποφασίσει ποιος εκ των Μπεστ ή Γουίγκινς θα τον ακολουθήσει, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ