Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κουταλιανός: «Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας»

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του ο προπονητής του Ιωνικού, ο οποίος τόνισε ότι μόνο ο ΠΑΟΚ υπήρχε στο γήπεδο.

Κουταλιανός: «Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας» | to10.gr

Η συντριβή από τον ΠΑΟΚ είναι ένα ποτήρι που πρέπει να το… πιει ο Μιχάλης Κουταλιανός, όσο πικρό και αν είναι αυτό. Ο προπονητής του Ιωνικού, μετά την εμφάνιση στην Πυλαία ήταν φανερά απογοητευμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μιχάλης Κουταλιανός ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου πως, «Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Μία ομάδα εμφανίστηκε στο γήπεδο. Είχαμε πολλά θέματα, δεν είχαμε τίποτα. Δύσκολο βράδυ αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο και την ομάδα του Ιωνικού. Δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο.

Είναι λογικό να προβληματιζόμαστε. Ο χρόνος είναι αμείλικτος, ο χρόνος τρέχεις και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ελπίζω να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα από το επόμενο ματς. Πρέπει να βρούμε αυτοπεποίθηση που σίγουρα σήμερα κλονίστηκε. Περαστικά στον Σταύρο Σχίζα και καλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους».