Παπαγιάννης: «Πολύ θετική η πίεση από τον κόουτς»

Παπαγιάννης: «Πολύ θετική η πίεση από τον κόουτς»

Ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικός με τον Προμηθέα, τονίζοντας μετά το ματς ότι δεν σταματάει να δουλεύει και θέλει να βελτιώνεται συνεχώς.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σταμάτησε στους 23 πόντους απέναντι στον Προμηθέα, πιστοποιώντας την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.
Μετά το ματς με τους Πατρινούς, τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι: «Στους τελευταίους αγώνες στην Ευρωλίγκα νιώθω πάρα πολύ καλά. Οι προπονητές με βοηθάνε στην ενέργειά μου και με βοήθησε αυτό να βγάλω αυτή την εικόνα. Ο κόουτς ζητάει πολλά πράγματα από εμένα. Είναι πολύ θετική η πίεση αυτή από τον κόουτς γιατί θέλει να με βλέπει καλύτερο. Δεν σταματάω τη δουλειά.

Από τη στιγμή που υπάρχει κάποια ανάγκη εγώ πάντα βοηθάω και θέλω να είμαι ο καλύτερος που μπορώ. Η προσπάθεια αυτή βγαίνει στους τελευταίους αγώνες και είμαι χαρούμενος. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε ένα πλάνο. Προπόνηση με την προπόνηση έχουμε μομέντουμ. Έχουμε έναν πολύ καλό μήνα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Το να χάνει ο Παναθηναϊκός έναν τίτλο είναι σπάνιο και εμείς είχαμε σημαδέψει αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ