Παπαθεοδώρου : «Δεν καταφέραμε να παίξουμε άμυνα»

Παπαθεοδώρου : «Δεν καταφέραμε να παίξουμε άμυνα»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να σταματήσει τους αντιπάλους της μετά τη βαριά ήττα από το Λαύριο.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα στο Λαύριο, με τον τεχνικό του Ηλία Παπαθεοδώρου να παραδέχεται ότι οι παίκτες του δεν κατάφεραν να σταματήσουν τους αντιπάλους τους.

«Πρώτα από όλα να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον προπονητή του Λαυρίου Χρήστου Σερέλη και στην οικογένεια του για την απώλεια του πατέρα του. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του, από περίπου τα μέσα του 2ου δεκαλέπτου έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού, με κάποια μεγάλα σουτ του Γκρέι πήρε μια διαφορά, την οποία κατάφερε και την διατήρησε, συντήρησε και κάποιες φορές την αύξησε και στο δεύτερο ημίχρονο.

Εμείς προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι αλλάζοντας τον ρυθμό μας στην άμυνα, παίζοντας λίγο πιο δυνατά δεν στάθηκε αρκετό, δεν τα καταφέραμε να παίξουμε άμυνα με τον τρόπο που εμείς θέλαμε, με αποτέλεσμα το Λαύριο να κερδίσει το παιχνίδι και εμείς να μην μπορέσουμε να καταφέρουμε να επανέλθουμε με τον τρόπο που θέλαμε. Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και καλή συνέχεια στο Λαύριο», είπε ο Ελληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ