Μουράτος: «Πιστοί στο πλάνο μας απέναντι στον Ήφαιστο»

Ο Έλληνας γκαρντ του Περιστερίου τόνισε ότι για να φύγει η ομάδα της με το διπλό από την Λήμνο οφείλει να παίξει με τον τρόπο που έχει θεσπίσει ο προπονητής της.


Μουράτος: «Πιστοί στο πλάνο μας απέναντι στον Ήφαιστο» | to10.gr

Μία ακόμα δυνατή μάχη για την Basket League λαμβάνει χώρα το Σάββατο. Το Λαύριο αναμετριέται με τον Ήφαιστο (25/1, 15:30), με τον Βασίλη Μουράτο να τονίζει στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ότι πρέπει η ομάδα του να παραμείνει πιστή στο πλάνο της και να φύγει με τη νίκη από την Λήμνο.

Αναλυτικά:

Θα τον υποδεχθεί με άγριες διαθέσεις στην Τούμπα

«Καλησπέρα σας! Μετά την τελευταία πολύ σημαντική νίκη που πετύχαμε απέναντι στον Κολοσσό θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις!

Απέναντι μας έχουμε τον Ήφαιστο Λήμνου, μια καλοδουλεμένη και σκληρή ομάδα σε μια πολύ δύσκολη έδρα! Ο αγώνας αυτός είναι μια πρόκληση για εμάς για να δούμε που μπορούν να φτάσουν οι δυνατότητες μας!

Ο Ήφαιστος βρίσκεται μια νίκη μακριά μας και το μοναδικό πράγμα που εμείς οφείλουμε να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο που έχουμε!

Στοχεύουμε ψηλά και θέλουμε να το αποδείξουμε και στο γήπεδο αυτό! Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και θέλουμε να «καρπωθούμε τους κόπους μας» με ένα θετικό αποτέλεσμα και τέτοια μεγάλα ματς είναι οι καλύτερες ευκαιρίες!

Καλή αγωνιστική σε όλους!».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο