Μητρόπουλος : «Επιθετικά ριμπάουντ και τρίποντα»

Μητρόπουλος : «Επιθετικά ριμπάουντ και τρίποντα»

Ο συνεργάτης του Ζιάγκου, Δημήτρης Μητρόπουλος, έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του Ρεθύμνου, μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Το μπάσκετ είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα πόντοι, καθώς χρειάζεται (τουλάχιστον) ένας παραπάνω για να φτάσεις στη νίκη. Είναι, όμως, κι αρκετά μικρά πράγματα, που κάνουν τη διαφορά, με πρώτο και καλύτερο τα επιθετικά ριμπάουντ. Οι δεύτερες ευκαιρίες που πήρε το Ρέθυμνο, σε συνδυασμό με το πολύ καλό ποσοστό στα τρίποντα, ήταν σύμφωνα με τον Δημήτρη Μητρόπουλο τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά, στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου ήταν λακωνικός, σημειώνοντας επιγραμματικά τα σημεία, στα οποία ήταν καλό το Ρέθυμνο κι έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά του: «Ήταν ένα ματς που στην αρχή φάνηκε να είναι εύκολο, αλλά ο Πανιώνιος ανέβασε την άμυνα, την ένταση και την ενέργειά του, με αποτέλεσμα να το φέρει στα ίσια στο φινάλε. Οι παίκτες μας, δεχόμενοι μόλις 61 πόντους και με μεγάλη θέληση στην άμυνα κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και να εξασφαλίσουν τη νίκη» είπε ο Μητρόπουλος και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι τα 47 ριμπάουντ και τα 10 επιθετικά μάς έδωσαν αρκετές κατοχές, ενώ εξίσου σημαντικό ήταν το καλό ποσοστό στα τρίποντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ