Καντζούρης: «Υπερτερήσαμε ενεργειακά στο κρίσιμο το σημείο του αγώνα»

Καντζούρης: «Υπερτερήσαμε ενεργειακά στο κρίσιμο το σημείο του αγώνα»

Ο προπονητής του Ηρακλή εξήγησε τους λόγους που η ομάδα του έφυγε νικήτρια από το «Σοφία Μπεφόν» επί τους Πανιωνίου.

Nικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή πραγματοποίησε ο Ηλίας Καντζούρης, με τον Έλληνα τεχνικό να αναφέρεται μετά τη νίκη στον Πανιώνιο στα στοιχεία που έφεραν το θετικό αποτέλεσμα ενώ τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Γηραιού δήλωσε: «Νομίζω ότι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τον Ηρακλή. Ακούγεται τετριμμένο αυτό που θα πω, αλλά είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα ότι η νίκη ανήκει 100% στους παίκτες, γιατί θεωρώ ότι μέσα σε τρεις προπονήσεις, από την Τετάρτη που αναλάβαμε, δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα, μόνο την ψυχολογία. Θεωρώ ότι πραγματικά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, στο σημείο που χάσαμε τη διαφορά, στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου. Κατάφερε να ανακάμψει, να επανακτήσει τα ηνία του αγώνα και θεωρώ ότι με πολύ καλές άμυνες στο τέταρτο δεκάλεπτο, πήραμε μια δίκαιη νίκη, η οποία σίγουρα μας επιτρέπει να βλέπουμε το αύριο με καλύτερο μάτι. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο».

Για τα σημεία που θεωρεί ότι έκριναν το παιχνίδι: «Νομίζω ότι για όποιον είδε το παιχνίδι, η διαφορά των 16 πόντων δεν αποτυπώνουν την εικόνα του παιχνιδιού. Απλά θεωρώ ότι εκεί που ήταν πραγματικά κρίσιμο το σημείο του αγώνα, υπερτερήσαμε ενεργειακά. Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ σημαντικές οι άμυνες που βγάλαμε σε πολύ κρίσιμες επιθέσεις του Πανιωνίου. Θεωρώ ότι βάλαμε 1-2 σουτ που μας έδωσαν καλύτερη ψυχολογία και από εκεί και πέρα στο τέλος η εξέλιξη ήταν διαφορετική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ