Ο Μάντζαρης ισοφάρισε τον Παπαλουκά στις ασίστ!

Ο Μάντζαρης ισοφάρισε τον Παπαλουκά στις ασίστ!

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης «έπιασε» τον Θοδωρή Παπαλουκά στις ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον γκαρντ του Προμηθέα να φτάνει τις 753 τελικές πάσες και να ανεβαίνει στην 16η θέση της σχετικής λίστας.

Ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ πέτυχε ο Βαγγέλης Μάντζαρης!

Ο γκαρντ του Προμηθέα Πάτρας μοίρασε 8 ασίστ στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου και έφτασε συνολικά τις 753 τελικές πάσες στην Basket League, «πιάνοντας» στην 16η θέση της σχετικής λίστας τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ για τον Μάντζαρη και το ρεκόρ του Μαυροκεφαλίδη στα ριμπάουντ:

«Από τα χέρια του Βαγγέλη Μάντζαρη έφυγαν οχτώ από τις 22 ασίστ του Προμηθέα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ήφαιστο. Ο διεθνής γκαρντ είχε σημειώσει την ίδια επίδοση και στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δύο εβδομάδες νωρίτερα, όμως χθες έφτασε παράλληλα και σε ένα ξεχωριστό επίτευγμα. Έφτασε τις 753 ασίστ καριέρας στην ΕΚΟ Basket League για να “πιάσει” στη 16η θέση της σχετικής λίστας τον Θοδωρή Παπαλουκά.

*Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μπήκε στην πρώτη 35άδα των παικτών με τις περισσότερες εμφανίσεις στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Η χθεσινή ήταν η 326η και με αυτήν προσπέρασε τον Παναγιώτη Λιαδέλη.

*Με τα επτά ριμπάουντ που μάζεψε, ο Μαυροκεφαλίδης έφτασε τα 1.437 και προσπέρασε τον Έρικ Μικ για να γίνει ο 19ος της σχετικής λίστας.

*Αυτή ήταν η 62η νίκη του Προμηθέα στην ΕΚΟ Basket League σε 114 παιχνίδια. Με αυτήν ξεπέρασε την Ολύμπια που είχε 61 νίκες σε 186 ματς και ανέβηκε στη 17η της λίστας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ