ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου 77-88

ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου 77-88

Οι Ροδίτες βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με 18 πόντους, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ολική επαναφορά, αλλά δεν τα κατάφεραν. Δήμιος ο Λασανά Κρομά με 31 πόντους, τελευταίος παραμένει ο Δικέφαλος.

Με τέτοιον Λασανά Κρομά πως να χάσει ο Κολοσσός Ρόδου; Ο Αμερικανός γκαρντ/ φόργουορντ «εκτέλεσε» τον ΠΑΟΚ με 31 πόντους, έδωσε πολύτιμες ανάσες στου Ροδίτες στην προσπάθειά τους για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ βύθισαν ακόμα περισσότερο τον Δικέφαλο που ψάχνει τρόπο για να σώσει τη σεζόν.

Το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη ήταν ακόμα και με 18 πόντους μπροστά στο σκορ, δείχνοντας το πόσο πολύ θέλει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ολική επαναφορά όμως όταν έφτασαν κοντά, είδαν τον Λοβ να τους κόβει τα… πόδια με συνεχόμενους πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο Κολοσσός είχε μπει… ορεξάτος στο PAOK Sports Arena και προηγήθηκε με τον Κρομά με πέντε πόντους (5-10 και 11-16). Ο Ρετ και ο Μπράουν έφεραν το παιχνίδι στον πόντο με το δεκάλεπτο πάντως να κλείνει στο 17-22 έπειτα από δίποντο του Λοβ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Κολλοσός ξεδίπλωσε όλες τις αρετές του επιθετικού του ταλέντου. Ο Λοβ πήρε το.. όπλο του και πάλι, πυροβόλησε δις τους γηπεδούχους και έστειλε το ματς στο 25-40.
Ο Κρομά ανέλαβε τις επόμενες επιθέσεις, σκόραρε και τρίποντο και έστειλε το ματς στο 27-45. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πλησιάσει αλλά το 33-48 ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικό για την ομάδα του.

Οι Ροδίτες έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 18 πόντους στα μέσα της τρίτης περιόδου (37-55), όμως ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την αντεπίθεσή του. Μπεστ και Μπράουν έφεραν το παιχνίδι στους 11 πόντους, ενώ το τρίποντο του Σμιθ έριξε την διαφορά κάτω από τους 10 (53-62). Ο Ουίλιαμς με γκολ φάουλ μείωσε σε 58-64 βάζοντας φωτιά στο ματς στην Πυλαία.

O ΠΑΟΚ πλησίασε κι άλλο και μείωσε στους 3 (63-66), ο Κολοσσός και πάλι βρήκε λύσεις και ξέφυγε με οχτώ με ένα 5-0 σερί, αλλά ο Σμιθ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και πραγματοποίησε το 71-73 με τρίποντο. Όμως η προσπάθεια για ολική επαναφορά έμεινε εκεί. Οι Ροδίτες βρήκαν σκορ από τους Κρομά και Ντάνιελς, για να βάλει τέλος στο όνειρο του ΠΑΟΚ ο Λοβ, ο οποίος με 4 πόντους έστειλε την διαφορά στους 10. Μία ήττα που στέλνει ακόμα πιο κοντά στην Α2 τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι παρά τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής, δεν έχουν το πρόσωπο που θα περίμενε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 33-48, 58-64, 77-88

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ