ΠΑΟΚ: Υπέβαλε την παραίτησή του ο Χαραλαμπίδης

ΠΑΟΚ: Υπέβαλε την παραίτησή του ο Χαραλαμπίδης

Μετά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου, ο Έλληνας τεχνικός, υπέβαλλε την παραίτησή του στην διοίκηση του Δικεφάλου, η οποία καλείται να αποφασίσει εάν θα την κάνει δεκτή.

Ηταν στραβό το κλίμα στον ΠΑΟΚ, ήρθε και η εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου, και… έδεσε το γλυκό.

Το κάκιστο αποτέλεσμα από τους Ροδίτες στην PAOK Sports Arena ανάγκασε στο να παραιτηθεί ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τον Δικέφαλο μετά την φυγή του Κώστας Φλεβαράκη, υπέβαλλε την παραίτησή του στην διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς θεωρεί ότι είναι υπεύθυνος της εικόνας της ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η διοίκηση του Δικεφάλου θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα την κάνει δεκτή.

O Χαραλαμπίδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Νομίζω κέρδισε δίκαια. Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, μόνο να κλέψουμε το ματς θα μπορούσαμε. Είναι μια δύσκολη βραδιά για εμάς. Γνωρίζουμε την κατάσταση, ξέρουμε ότι είναι δύσκολα. Μεσολαβεί ένα μεγάλο κενό διάστημα, που ίσως η ομάδα θα πρέπει να ανασυνταχθεί και να κοιτάξει το στόχο, που μπορεί να φαίνεται ότι είναι δύσκολος, αλλά υπάρχουν ελπίδες ακόμη. Έχει παιχνίδια στην έδρα της η ομάδα που πρέπει να κερδίσει και να ψάξει να βρει μία εκτός έδρας νίκη, που θα της σώσει την κατηγορία. Νιώθω ότι είμαι στρατιώτης σε αυτήν την ομάδα. Είμαι εδώ και 7-8 χρόνια στον ΠΑΟΚ, από όποιο πόστο και να ήμουν, προσπάθησα να τη βοηθήσω με όλους τους τρόπους. Είναι δύσκολο και για μένα, περνούν πολλά πράγματα από το μυαλό μου. Αισθάνομαι ότι ίσως δεν έχω να δώσω κάτι άλλο σε αυτήν την ομάδα. Αυτήν τη στιγμή, προέχει το καλό της ομάδας. Έχω θέσει την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης για να αποφασίσει, αν μπορεί κι αν πρέπει να συνεχίσουμε μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ