Ευρωπαϊκή πιστοποίηση για το ιατρικό τιμ της ΚΑΕ Άρης (pics)

Ευρωπαϊκή πιστοποίηση για το ιατρικό τιμ της ΚΑΕ Άρης (pics)

Το επιτελείο των κίτρινων πήρε μέρος σε σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ Άρης εξελίσσεται συνεχώς και πρόσφατα ανανέωσε την πιστοποίησή του στην παροχή πρώτων βοηθειών, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο.

Τα μέλη του συμμετείχαν σε σεμινάριο με πιστοποίηση του European Resuscitation Council, όπου παρουσιάστηκαν ανανεωμένες τεχνικές και οι τελευταίες παγκόσμιες κατευθυντήριες οδηγίες.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Στο πλαίσιο της συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, το ιατρικό τιμ της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, που αποτελείται από το γιατρό, Νίκο Κουκουλιά και τους φυσιοθεραπευτές, Αλέξανδρο- Παναγιώτη Μπουτοβίνο και Θόδωρο Αλεξιάδη, μαζί με τον γυμναστή της ομάδας, Παναγιώτη Ζάλογγο, ανανέωσε, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, την πιστοποίησή του στην παροχή πρώτων βοηθειών.

Το σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής και αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (B.L.S.) με την πιστοποίηση του European Resuscitation Council, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε σχολείο της Καλαμαριάς το περασμένο Σαββατοκύριακο (08-09/02), με εκπαιδευτή τον Λευτέρη Τσιλιγγόπουλο, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανανέωση των τεχνικών και για συζήτηση, που αφορά τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες παγκοσμίως. Το ιατρικό τιμ του ΑΡΗ νιώθει την ανάγκη να τονίσει την σημαντικότητα των πρώτων βοηθειών και παρακινεί κάθε πολίτη, να εκπαιδευτεί στην παροχή τους, οι οποίες ανά πάσα στιγμή μπορούν να σώσουν μια ζωή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ