Δεν έχει διάθεση να επιστρέψει ο Σμιθ, στα «πιτς» ο Σαρικόπουλος

Δεν έχει διάθεση να επιστρέψει ο Σμιθ, στα «πιτς» ο Σαρικόπουλος

Ο Αμερικανός περιφερειακός παραμένει μακριά από το «Παλατάκι» κι ο Ζήσης Σαρικόπουλος πονάει στο γόνατο, όπου έχει υποστεί κάκωση.

Αργεί ακόμα η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, αλλά οι απουσίες δεν βοηθούν στο να ανεβαίνει ο ρυθμός της έντασης των προπονήσεων, γεγονός που απασχολεί (όπως είναι λογικό) τον Κώστα Μέξα. Ο προπονητής του «δικεφάλου» περιμένει μάταια τον Σμιθ, αλλά παράλληλα δεν είναι στη διάθεσή του ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Ο έμπειρος σέντερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι υποβλήθηκε σε εξετάσεις, καθώς τα γόνατά του είναι ταλαιπωρημένα. Διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση, έμεινε εκτός προγράμματος εκγύμνασης κι αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του (να δουν κι αν θα υποχωρήσουν οι πόνοι), ώστε να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Κανείς, πάντως, δεν θέλει να τον… ζορίσει.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ δεν έχει τους τρεις διεθνείς (Μαργαρίτη, τον Καναδό Μπεστ και τον Ρετ, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική της Δομινικανής Δημοκρατίας), αλλά αυτές οι απουσίες ήταν εντός προγράμματος. Όχι κι αυτή του Άνταμ Σμιθ, ο οποίος εξακολουθεί να μην δείχνει διάθεση να επιστρέψει και να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον «δικέφαλο». Μεταξύ των απουσιών αυτή είναι η πιο σημαντική και ταυτόχρονα ο μεγάλος πονοκέφαλος του Μέξα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ