Σερέλης: «Σήμερα η… ρώσικη ρουλέτα ήταν υπέρ μας»

Σερέλης: «Σήμερα η… ρώσικη ρουλέτα ήταν υπέρ μας»

Ο προπονητής του Λαυρίου τόνισε ότι η τύχη ήταν με το μέρος της ομάδας του στο ματς με το Ρέθυμνο στην Κρήτη.

Το Λαύριο πέρασε από την έδρα του Ρεθύμνου, με τον Χρήστο Σερέλη να είναι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το ματς, ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι στην παράταση δεν νικάει πάντα ο καλύτερος αλλά ο πιο τυχερός.

Ο Χρήστος Σερέλης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα γιατί πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που έχει κερδίσει εδώ 8 ομάδες και είμαστε χαρούμενοι γιατί κρατάμε αυτήν την ανταγωνιστικότητα και τη θέληση για νίκη, παρόλο που είχαμε φτάσει και εμείς στις 9 νίκες. Προφανώς θέλαμε να τελειώνουμε γρήγορα την υπόθεση παραμονή και με αυτό το σκεπτικό μπήκαμε στο ματς».

Επίσης ο κόουτς του Λαυρίου συνέχισε λέγοντας ότι: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου διότι όλη αυτήν την εβδομάδα δούλεψαν πολύ σκληρά, παρά τη μεγάλη διακοπή, που όλοι γνωρίζουμε ότι χάνεται ο ρυθμός. Και επίσης τους συγχαίρω γιατί είχαμε ένα πλάνο και το κρατήσαμε 45 λεπτά, ενώ ακόμα και όταν χάναμε δε θορυβηθήκαμε. Καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς και πήγαμε το ματς στην παράταση. Εκεί, που δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αλλά συνήθως ο πιο τυχερός. Σήμερα η “ρώσικη ρουλέτα” ήταν υπέρ μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ