ΑΕΚ: Τιμή για τον Μάκη Αγγελόπουλο

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της Ένωσης αναμένεται να τον τιμήσει την Κυριακή (23/02), όπως και τον Κυπελλούχος Ευρώπης 1968, Χρήστο Ζούπα.


ΑΕΚ: Τιμή για τον Μάκη Αγγελόπουλο | to10.gr

Η προσφορά του προέδρου της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου στην Ένωση αναγνωρίζεται και η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ομάδας αναμένεται να τον τιμήσει την Κυριακή (23/02). Επισης από την λέσχη θα τιμηθεί και ο Κυπελλούχος Ευρώπης 1968, Χρήστος Ζούπας.

Αναλυτικά:

«Η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ώρα 11.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας (Νίκου Τρυπιά 45) για την κοπή της βασιλόπιτάς της, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Άγγελος Συρίγος, αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου και Βουλευτής. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Ξενάκης. Θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος, ο δημοσιογράφος-ανταποκριτής στην Κωνσταντινούπολη κ. Μανώλης Κωστίδης, καθώς και προσωπικότητες και εκπρόσωποι φορέων.

Για την προσφορά τους στον Πολιτισμό και την ΑΕΚ, θα βραβευθούν από τη Λέσχη οι εξής (αλφαβητικά):

-ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος (πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ)

-ο κ. Χρήστος Ζούπας (μέλος της ομάδας μπάσκετ του 1968 – ιατρός)

-ο κ. Παύλος Κοντογιαννίδης (καλλιτέχνης)

-ο κ. Λουκάς Χριστοδούλου (πρόεδρος του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού και της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας)

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Σταμάτιος Παπασταμάτης».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ