Γιάνκοβιτς: «Ανεβασμένη ψυχολογία μετά το Κύπελλο, τώρα περισσότερη συγκέντρωση»

Γιάνκοβιτς: «Ανεβασμένη ψυχολογία μετά το Κύπελλο, τώρα περισσότερη συγκέντρωση»

Τους τόνους προσπάθησε να κατεβάσει ο Έλληνας φόργουορντ της ΑΕΚ και επέστησε προσοχή στην Ένωση ενόψει της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ.

Στην ψυχολογία της ΑΕΚ που έχει ανεβεί στα ύψη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αναφέρθηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο φόργουορντ της Ένωσης πάντως και ενόψει της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο, τόνισε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ότι τώρα απαιτείται ακόμα περισσότερη συγκέντρωση.

Αναλυτικά ο Γιάνκοβιτς έγραψε: «Επιστροφή στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα μετά από ένα μήνα. Στο διάστημα αυτό φτάσαμε στην υλοποίηση ενός από τους αρχικούς στόχους της σεζόν, στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Υπάρχει ανεβασμένη ψυχολογία σε όλη την ομάδα. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνέχεια και ικανοποιημένοι, που δώσαμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ με αυτόν τον τίτλο.

Από εδώ και στο εξής απαιτείται ακόμα περισσότερη συγκέντρωση και ψυχική προετοιμασία απ’ όλους μας έως το τέλος της σεζόν. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Αυτό θα επιδιώξουμε και αύριο με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ