Πανηγυρικό κλίμα στην είσοδο των Κυπελλούχων Ελλάδας (Pics)

Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν στο «Νίκος Γκάλης», κρατώντας το Κύπελλο Ελλάδας, που κατέκτησαν στην Κρήτη κι αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Πανηγυρικό κλίμα στην είσοδο των Κυπελλούχων Ελλάδας (Pics) | to10.gr

Ο αγώνας με το Ρέθυμνο δεν είναι ούτε ο σημαντικότερος, ούτε αυτός που θα θυμούνται για καιρό στην ΑΕΚ, όμως είναι… ιδιαίτερος, καθώς είναι ο πρώτος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο, καθώς δεν ήθελαν να αποπροσανατολιστούν από τον στόχο, που ήταν η νίκη, αλλά δεν άφησαν παραπονεμένους όσους βρέθηκαν στο «Νίκος Γκάλης».

Οι δύο αρχηγοί, Δημήτρης Μαυροειδής και Γιόνας Ματσιούλις, μπήκαν τελευταίοι στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας το τρόπαιο στα χέρια κι όπως φυσικό ανέβηκαν τα ντεσιμπέλ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τους παίκτης της ομάδας, για την κατάκτηση του τίτλου.

Όλα αυτά δεν κράτησαν πολύ, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν άμεσα στην κανονικότητα, γνωρίζοντας πως -ένεκα και των πολλών απουσιών- το ματς με το Ρέθυμνο μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα ήταν.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ