Τσάλμερς: «Επέλεξα την ΑΕΚ λόγω της ιστορίας της»

Τσάλμερς: «Επέλεξα την ΑΕΚ λόγω της ιστορίας της»

Ο Μάριο Τσάλμερς αναδείχθηκε MVP της 18ης αγωνιστικής της Basket League και στις δηλώσεις του τόνισε ότι επέλεξε την Ένωση λόγω της ιστορίας της.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 84-83 του Ρεθύμνου την Τετάρτη στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε τη 18η αγωνιστική της Basket League, με τον Μάριοο Τσάλμερς να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση αφού είχε 26 πόντοι με 11/13 βολές, 3/8 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 10 κερδισμένα φάουλ, 5 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα και 4 λάθη σε 35’ συμμετοχής.

Η εμφάνισή του αυτή τον ανέδειξε MVP της αγωνιστικής, μαζί με τον Λασά Κρομά του Κολοσσού. Ο 34χρονος Αμερικανός, στις δηλώσεις του, ανέφερε ότι επέλεξε την ΑΕΚ λόγω της ιστορίας, ενώ  τόνισε ότι με τη χθέσινή του εμφάνιση απέδειξε σε όλους ότι μπορεί να προσφέρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριο Τσάλμερς:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου MVP της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League σε συνδυασμό με την δύσκολη εντός έδρας νίκη της ομάδα σου επί του Ρεθύμνου Cretan Kings;

«Αισθάνομαι πολύ καλά για το βραβείο του MVP. Νιώθω ικανοποίηση που έχω την ευκαιρία να δείξω σε όλους, ότι ακόμα μπορώ να προσφέρω στο άθλημα. Χθες, ήταν μία μεγάλη νίκη για την ομάδα, δείξαμε σοβαρότητα στο τέλος παρά την έλλειψη κάποιων παικτών, που είναι βαρόμετρο για την ομάδα».

– Έχεις κατακτήσει Πρωτάθλημα στο κολέγιο και δύο φορές τον τίτλο στο NBA, γιατί επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην ΑΕΚ;

«Επέλεξα την ΑΕΚ λόγω της ιστορίας της. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

– Ποια είναι η άποψη σου για την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα της EKO Basket League;

«Η ποιότητα του μπάσκετ στην Ελλάδα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, σύμφωνα πάντα με όσα βιώματα έχω από την καριέρα μου. Όλες οι ομάδες παίζουν σκληρά κάθε κατοχή και είναι ανταγωνιστικές από την τελευταία έως την πρώτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ