Πάει και ο Μπάουμαν, δεν μένει παίκτης στον Πανιώνιο

Πάει και ο Μπάουμαν, δεν μένει παίκτης στον Πανιώνιο

Ο ένας μετά τον άλλον φεύγουν οι ξένοι του Πανιωνίου. Στα βήματα του Σάμιουελς και ο Μπάουμαν, ο οποίος «εξαφανίστηκε». Αντέδρασε η ΚΑΕ

Αν υπάρχει… κρίσιμο σταυροδρόμι, στην πορεία του Πανιωνίου, είναι τώρα. Μόνο που οι Νεοσμυρνιώτες χάνουν πιο γρήγορα τους παίκτες, απ’ ότι τους αγώνες, ως εκ τούτου είναι μάλλον αδόκιμο να συζητάμε για το πώς θα σωθούν, αν δεν ξέρουμε πώς θα παίξουν. Μετά τον Σαμάρντο Σάμιουελς, που είναι εδώ και καιρό στη Γαλλία, αλλά μόλις χθες λύθηκε συναινετικά το συμβόλαιό του, με δεδομένο ότι ο Φώτης Λαμπρόπουλος είναι στα πιτς, οι «κυανέρυθροι» έχασαν άλλον έναν ψηλό, τον Μπράντον Μπάουμαν.

Ο Αμερικανός εξαφανίστηκε κι οι διοικούντες προχώρησαν σε νέα ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας ότι με τον Πανιώνιο δεν βαριέσαι ποτέ:
«H KAE Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει ότι προχωρά σε καταγγελία της σύμβασης, που έχει υπογράψει με τον αθλητή Μπράντον Μπάουμαν. Ο εν λόγω αθλητής επέδειξε παντελή έλλειψη επαγγελματισμού -σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος-, έχοντας εγκαταλείψει τη χώρα μας και χωρίς καμία προειδοποίηση δεν παραβρέθηκε στις προπονήσεις της Δευτέρας (23/02), Τρίτης (24/02), Τετάρτης (25/02) και Πέμπτης (26/02), όντας αδικαιολογήτως απών, ενώ είναι σε ισχύ το υπογεγραμμένο συμβόλαιο, που καθόριζε τη συνεργασία των δυο πλευρών μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-‘20.

Δυστυχώς, με την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά, θέτει σε κίνδυνο όλο τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας μας, με δεδομένο ότι, βάση του κανονισμού, δεν διατηρούμε δικαίωμα, ώστε να προβούμε στην αντικατάσταση του.

Ως εκ τούτου, το Δ.Σ. της ΚΑΕ αποφάσισε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τιμωρία του παίκτη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προασπίσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της».

Επί της ουσίας ο Πανιώνιος ξέμεινε από ψηλούς και δεν είναι μόνο θέμα ο επικείμενος αγώνας με την ΑΕΚ. Κατά πόσο μπορεί η ομάδα της Νέας Σμύρνης να μείνει ανταγωνιστική ως το τέλος, δίχως αξιόπιστη φροντ λάιν; Αυτό θα απαντηθεί στην πράξη, από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, όμως πλέον -μετά και την τελευταία εξέλιξη- ο Πανιώνιος είναι μεταξύ των βασικών υποψηφίων για τον υποβιβασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ