Την Τρίτη 10/3 το Προμηθέας-Ρέθυμνο

Την Τρίτη 10/3 το Προμηθέας-Ρέθυμνο

Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα η εξ’ αναβολής συνάντηση της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ένα ματς που θα αναβλήθηκε για την προστασία από τον κορονοϊό ήταν αυτό ανάμεσα στον Προμηθέα και το Ρέθυμνο στην Πάτρα.

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την ημέρα που θα διεξαχθεί η εξ’ αναβολής αναμέτρηση, με τους Πατρινούς να φιλοξενούν την ομάδα της Κρήτης στις 10 Μαρτίου  με ώρα έναρξης τις 15:30 κεκλεισμένων των θυρών στο ΔΑΚ «Δημήτριος Τόφαλος».

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Κατόπιν της ανακοίνωσης από το Υπουργείο Υγείας νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία από τον νέο κορονοϊό, στα οποία περιλαμβάνεται η διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η εξ’ αναβολής συνάντηση της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League Προμηθέας – Ρέθυμνο Cretan Kings, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (10/3) με ώρα έναρξης τις 15:30 κεκλεισμένων των θυρών στο ΔΑΚ «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ