Νέα αναβολή λόγω κορωνοϊού στο Προμηθέας – Ρέθυμνο

Νέα αναβολή λόγω κορωνοϊού στο Προμηθέας – Ρέθυμνο

Ούτε τη Τρίτη (10/3) θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Προμηθέα και Ρέθυμνο, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Την αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο παιχνιδιού της 20ης αγωνιστικής της Basket League Προμηθέας Πάτρας-Ρέθυμνο αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας ο ΕΣΑΚΕ.

Αρχικά, είχε οριστεί ως νέα ημερομηνία η 10η Μαρτίου (15:30), παρόλα αυτά έχουμε νέα αναβολή λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, με την κρητική ομάδα να ανακοινώνει τη Δευτέρα (9/3) την εξέλιξη αυτή.

Οι τοπικές αρχές, αποφάσισαν το κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος» να παραμείνει κλειστό για αρκετές ημέρες και να μη γίνει η παραμικρή αθλητική δραστηριότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

«Τον δρόμο της επιστροφής, από το αεροδρόμιο των Χανίων, έχει πάρει αυτήν την ώρα το Ρέθυμνο Cretan Kings, καθώς ενημερώθηκε πριν από λίγο για τη νέα αναβολή του παιχνιδιού κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της EKO Basket League.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για αύριο, 10 Μαρτίου, στο «Δ. Τόφαλος» κεκλεισμένων των θυρών, αλλά αναβλήθηκε εκ νέου λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Αχαΐας και της προσπάθειας που πραγματοποιείται για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Για τον ορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα αναμένουμε νέα ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή τις επόμενες μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ