Παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Κωνσταντινίδης

Παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Κωνσταντινίδης

Για λόγους ευθιξίας, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Κωνσταντινίδης, υπέβαλλε την παραίτησή του, αφήνοντας αιχμές με πολλούς αποδέκτες.

Το ότι εδώ και καιρό τα πράγματα στον μπασκετικό ΠΑΟΚ δεν πάνε καλά, είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Άλλωστε, η τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται ο «δικέφαλος» μαρτυρά ότι έχουν γίνει πολλά και σοβαρά λάθη. Εν μέσω μάχης για τη σωτηρία, με την εικόνα της ομάδας να είναι αποκαρδιωτική, έχει ξεσπάσει κι ένας μίνι… εμφύλιος, με αιχμές, ενίοτε και προσωπικές. Κάποιες από αυτές είχαν αποδέκτη τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντίδρασή του. Ο Νίκος Κωνσταντινίδης υπέβαλλε -για λόγους ευθιξίας- την παραίτησή του.

Ο κ. Κωνσταντινίδης αφού ξεκαθάρισε πως η συμμετοχή του στο Δ.Σ. «περιορίστηκε στην εύρεση οικονομικών πόρων», στο να υπάρξει οικονομικό πλάνο πενταετίας και στη συνέχεια στράφηκε εναντίον όσων τον… έθιξαν. «Αυτή τη στιγμή προέχει η συσπείρωση όλων των δυνάμεων για τη σωτηρία του τμήματος, οπότε η εξορία είναι μονόδρομος» έγραψε στην επιστολή παραίτησης και συμπλήρωσε:

«Σήμερα που έχουν κηρύξει πόλεμο σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ και ο Πατριάρχης μας δέχεται λυσσαλέα επίθεση, κάποιοι εφιάλτες επέλεξαν τον εμφύλιο, για να εξυπηρετήσουν την ιδιοτέλεια τους, εγώ λοιπόν κηρύσσω Αντάρτικο. «Καλή αντάμωση στα Γουναράδικα»!

Απομένει να δούμε αν η παραίτηση θα γίνει αποδεκτή, αν θα επιμείνει, αν τελικά αποχωρήσει. Όπως και να ‘χει, η μεγάλη εικόνα είναι πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δίνη μιας πολύ βαθιάς κρίσης, με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ