Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Χάλασε και ο Μπέος. Ο κανονικός θα υποχρέωνε το Πανθεσσαλικό να πληρώνει 1500 ευρώ το μήνα στην ομάδα του
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τι ισχύει για τους μπασκετμπολίστες και τα 800 ευρώ

Δικαιούνται οι μπασκετμπολίστες το έκτακτο επίδομα; Εμπίπτουν στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων;

Τι ισχύει για τους μπασκετμπολίστες και τα 800 ευρώ | to10.gr

Από τη στιγμή που τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει, οι ομάδες έχουν πάψει να λειτουργούν κι αυτό έγινε με κρατική απόφαση, οι μπασκετμπολίστες έχουν πρόβλημα. Θα πληρωθούν οι μισθοί τους από τις ΚΑΕ (μιλάμε για τους επαγγελματίες αθλητές), ή όχι; Ήδη, άλλωστε, στον ΕΣΑΚΕ έχει γίνει λόγος για διακοπή του πρωταθλήματος, με τις ομάδες να επιθυμούν να καταβάλλουν τους μισθούς μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Γράψαμε για τους προπονητές και τους διαιτητές, ήρθε η ώρα να γράψουμε και για τους παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αναστολή λειτουργίας, βάσει της κείμενης κυβερνητικής απόφασης, είναι λόγος για να πάρουν οι παίκτες το έκτακτο επίδομα. Για να συμβεί αυτό πρέπει, στα χρονικά περιθώρια που έχουν προκαθοριστεί, να πάει ο λογιστής του σωματείου και να δηλώσει ότι υπάρχει αναστολή λειτουργίας και ταυτόχρονα τη λίστα των εργαζομένων, ώστε οι αθλητές να μπορούν να πάρουν το έκτακτο βοήθημα.

Μην βιαστείτε να πείτε ότι σιγά μην έχει ανάγκη ο Σπανούλης κι ο Καλάθης από τα 800 ευρώ, γιατί δεν είναι όλα τα συμβόλαια στην Α1 αυτού του μεγέθους. Υπάρχουν μπασκετμπολίστες, οι οποίοι ζουν με αυτά τα χρήματα, αν κι όταν τα παίρνουν. Αλλά ας μην ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο. Υπάρχουν πολλά παιδιά, που θα αξιοποιήσουν τα 800 ευρώ για να καλύψουν βιωτικές τους ανάγκες, οπότε πρέπει οι ΚΑΕ να σπεύσουν και να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να υπαχθούν στην κατηγορία εκείνων, που δικαιούνται να πάρουν το επίδομα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι ποδοσφαιριστές ήδη έχουν κάνει κίνηση και πρέπει να λειτουργήσει και ο ΠΣΑΚ, ώστε να φτάσουν τα χρήματα στους δικαιούχους.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από