Παπαδάκης : «Έτσι θα διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα στην Κύμη»

Παπαδάκης : «Έτσι θα διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα στην Κύμη»

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης γράφει στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Κολοσσού με την Κύμη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Δύσκολο χαρακτηρίζει το παιχνίδι με την Κύμη στην Χαλκίδα (11η αγωνιστική), το Σάββατο (6/1, 16:30 – ΕΡΤ1 Basket League Show) για τον Κολοσσό, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης.

Ο καλαθοσφαιριστής των Ρόδιων εξήγησε πως η νυν αντίπαλός τους παρουσιάζεται ανεβασμένη μετά τις συνεχόμενες νίκες και τις αλλαγές στο ρόστερ της.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Δύσκολη αποστολή

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Πρώτα απ’ όλα, καλή χρονιά σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία. Μπορεί η χρονιά να έκλεισε με ήττα για εμάς από τον Παναθηναϊκό, αλλά κάναμε μία καλή εμφάνιση. Μέσα από την προσπάθειά μας καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά του, αλλά στο τέλος δεν ήμασταν αποτελεσματικοί εκεί που έπρεπε και έτσι χάσαμε στις λεπτομέρειες.

Όμως, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί ήδη παρελθόν για εμάς, καθώς ακολουθεί το πρώτο ματς του 2018, που θα είναι στην έδρα της Κύμης. Μετά από το κακό τους ξεκίνημα στη σεζόν, έκαναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ τους και έφτιαξαν μία καλή και συμπαγής ομάδα, με αποτέλεσμα να κάνουν τρεις νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια. Αυτό σημαίνει πως μας περιμένει μία δύσκολη αποστολή εκεί και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε θετικά τον νέο χρόνο.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Κωνσταντίνος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ