Χαραλαμπόπουλος: «Πολύ ωραίο συναίσθημα που έχω φορέσει τις φανέλες των αιωνίων»

Χαραλαμπόπουλος: «Πολύ ωραίο συναίσθημα που έχω φορέσει τις φανέλες των αιωνίων»

Τυχερός για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην καραντίνα και στη ζωή την εποχή του κορωνοϊού.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6 έδωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να μιλάει για το πώς περνάει στην καραντίνα, για τη θεραπεία που λαμβάνει εξαιτίας του τραυματισμού του και το γεγονός ότι έχει φορέσει τις φανέλες των δύο «αιωνίων». Του Παναθηναϊκού και πλέον του Ολυμπιακού.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Χαραλαμπόπουλος στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6:

Για τον τελευταίο τραυματισμό του: «Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιον λόγο. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου. Είναι κάτι που το έχω πάντα στο μυαλό μου».

Για το πώς εξελίσσεται η θεραπεία του: «Δυστυχώς μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Κάνω κάποιες ασκήσεις στο σπίτι, με λάστιχα και ισορροπίες. Δεν μπορώ να κάνω θεραπείες. Ελπίζω να τελειώσει όλο αυτό σύντομα και να μπούμε σε ένα πρόγραμμα ξανά. Περιμένω να δω πώς θα πάνε τα πράγματα».

Για το πώς περνά στην καραντίνα: «Η αλήθεια είναι πως δεν κάνω πολλά πράγματα. Ξυπνάω, κάνω τις ασκήσεις μου και παίζω πολύ PlayStation. Το έχω λιώσει. Παίζω πολύ FIFA και Call of Duty, κυρίως on line. Προκαλώ όποιον θέλει να με βρει να παίξουμε (γέλια)».

Για τις σειρές που παρακολουθεί: «Βλέπω πολλές σειρές. Από τις αγαπημένες μου είναι το Game of Thrones και το Breaking Bad. Είναι… ντροπή να μην τις έχει δει κάποιος».

Για το πώς βιώνει την κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού: «Όλους μας έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση, αλλά πρέπει να αντέξουμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, όσο μπορούμε. Έχω συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα και έχω διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμά μου».

Για το αν έχει επικοινωνία με τους συμπαίκτες του: «Μιλάμε πού και πού με τους συμπαίκτες μου. Δεν πολυμιλάμε για τον τραυματισμό, αλλά για άλλα θέματα. Δεν μπορώ να πω».

Για το αν περίμενε πως θα φορέσει τη φανέλα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού: «Όχι, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον. Είμαι τυχερός που έχω φορέσει αυτές τις δύο φανέλες. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά: «Με τον κορωνοϊό δεν ξέρουμε τι θα γίνει ούτε αύριο. Ο πρώτος στόχος είναι να μπούμε στα playoffs της Ευρωλίγκας σίγουρα και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν τελειώσει η καραντίνα: «Σίγουρα θα πάω να πιω καφέ σε έναν φίλο μου στο Αιγάλεω και μετά δεν ξέρω. Θα το σκεφτώ. Πάντως τώρα που το βρήκα το PlayStation και έγινα καλός δεν θα το αφήσω εύκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ