ΑΕΚ: Δεδομένη η επιστροφή Σάκοτα

ΑΕΚ: Δεδομένη η επιστροφή Σάκοτα

Ύστερα από έναν χρόνο μακριά από την ΑΕΚ, ο Ντούσαν Σάκοτα αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να κλείσει την καριέρα του στην Ένωση.

Ύστερα από μία πενταετία στην ΑΕΚ ο Ντούσαν Σάκοτα αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι με προορισμό την Μούρθια θέλοντας να αλλάξει παραστάσεις και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Από την πρώτη στιγμή όμως έγινε σαφές πως θα επέστρεφε στην Ένωση για να κλείσει την καριέρα του.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο Μάκης Αγγελόπουλος είχαν εκφράσει αυτή την επιθυμία σε δηλώσεις τους εδώ και καιρό και εκτός απροόπτου ο 34χρονος (τα κλείνει στις 22 του μηνός) άσος θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα από το καλοκαίρι. Εδώ και έναν μήνα έχει λύσει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα και είναι ελεύθερος με την «Ωρα» να κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της διοίκησης της ΑΕΚ.

Αν και ο ιός έχει «παγώσει» τα πάντα στο μπάσκετ με την χρονιά να τελειώνει πρόωρα (όσον αφορά την Basket League και το BCL τουλάχιστον), η επιστροφή του Σάκοτα πρέπει να θεωρείται βέβαιη με τον πρώην αρχηγό του Δικεφάλου να επιθυμεί την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Σάκοτα πανηγύρισε με την ΑΕΚ την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, του BCL και του Διηπειρωτικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ