Μποχωρίδης : «Ήρθα στην ομάδα που ήθελα»

Μποχωρίδης : «Ήρθα στην ομάδα που ήθελα»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που ήταν ο ηγέτης του Άρη στη Νέα Σμύρνη, δήλωσε μετά το ματς ότι στους κίτρινους διασκεδάζει και χαίρεται το παιχνίδι και γι αυτό αποδίδει τόσο καλά.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν πολύ ζεστός στη Νέα Σμύρνη, καθώς με 27 πόντους οδήγησε τον Αρη σε μια πολύτιμη νίκη με 87-81 επί του Πανιωνίου. Στις δηλώσεις που έκανε ο 23χρονος γκαρντ, τόνισε ότι διασκεδάζει και χαίρεται το παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη, σημειώνοντας επίσης ότι ήρθε στην ομάδα που επιθυμούσε.

Μετά τον αγώνα ο Έλληνας γκαρντ τόνισε στο Yellow Radio: «Είχαμε κάνει πολύ καλό παιχνίδι με τα Τρίκαλα και θέλαμε να δείξουμε την ίδια εικόνα και σήμερα. Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε σε αυτό τον ρυθμό, γιατί είχαμε προβλήματα εκτός έδρας. Είναι μια αρχή για μας, να μείνουμε σε αυτό το ρυθμό».

Για την δική του απόδοση είπε: «Είμαι χαρούμενος που έχω έρθει στην ομάδα που ήθελα, για να παίξω μπάσκετ. Διασκεδάζω και χαίρομαι και κερδίζει και η ομάδα».

Για το κακό ξεκίνημα είπε: «Ο κόουτς μας είπε πως ό,τι και να γίνει θα ήταν κλειστό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με 14-2 αν θυμάμαι καλά, αλλά μας είπε να μη κοιτάμε το σκορ και να παίξουμε μέχρι το τέλος το παιχνίδι μας και στο τέλος θα βλέπαμε τι θα γινόταν. Όλα πήγαν καλά…».

Για την συνέχεια σχολίασε: «χουμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά πάμε στη Ναντέρ για τη νίκη, για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ