Ο ΠΣΑΚ έχει μετατραπεί σε γραφείο δημοσίων σχέσεων

Ο ΠΣΑΚ έχει μετατραπεί σε γραφείο δημοσίων σχέσεων

Αλήθεια, όσα είπε ο Βασίλης Ξανθόπουλος αποτελούν προϊόν έρευνας; Συμφωνεί ο ΠΣΑΚ με την τοποθέτηση του Γενικού του Γραμματέα;

«Το Ρέθυμνο, ενημερωθήκαμε από τον αρχηγό της ομάδας, πως έχει πληρώσει 7,5 ίσως και 8 μήνες. Η ενημέρωση που λάβαμε ήταν ξεκάθαρη: είμαστε καλυμμένοι. Μας είπαν μάλιστα ότι ο κ. Ζομπανάκης στους παίκτες με συμβόλαιο κάτω των 20.000€ σκοπεύει να δώσει επιπλέον χρήματα ως οικονομική ενίσχυση για τις ημέρες που βιώνουμε όλοι μας». Αυτά είπε -μεταξύ άλλων- ο Βασίλης Ξανθόπουλος κι αν απηχούσαν προσωπικές απόψεις δεν θα μας απασχολούσε. Άλλωστε, δεν είμαστε… αστυνομία Τύπου. Ως Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΚ, όμως, αυτό που λέει έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Μάθαμε, λοιπόν, ότι ένας (1) ιδιοκτήτης ομάδας έχει εξασφαλίσει τους παίκτες κι ως εκ τούτου μπράβο στον Κωστή Ζομπανάκη. Αν, όμως, ο Γ.Γ. του ΠΣΑΚ ξεχωρίζει τον παράγοντα του Ρεθύνμου, σημαίνει ότι ΟΛΟΙ οι άλλοι δεν έχουν προβεί σε ανάλογη ενέργεια, άρα «ντροπή τους». Είναι, όμως, έτσι; Γιατί εμείς γνωρίζουμε ότι κι άλλοι ιδιοκτήτες έχουν ενημερώσει τους παίκτες τους, ότι θα τους δώσουν όλα τα χρήματα των συμβολαίων.

Αυτό δεν υπέπεσε στην αντίληψη του συμπαθέστατου Γενικού Γραμματέα; Έχουμε ενστάσεις και σε άλλα από αυτά που είπε, όπως για παράδειγμα ότι κάποιοι παράγοντες μίλησαν άσχημα στην τηλεδιάσκεψη στα μέλη του ΠΣΑΚ. Και το λέμε αυτό, γιατί υπάρχουν καταγεγραμμένες (διαδικτυακά ήταν) οι συνομιλίες και μαζί υπάρχουν διαφωνίες από πολλούς παράγοντες, όμως αυτό είναι το ένα μέρος.

Το να αποθεώνεται ένας παράγοντας, το να μην αποδίδονται τα του Καίσαρος σε όλους (και τα καλά, και τα αρνητικά) δείχνει ότι ο ΠΣΑΚ δεν έχει μονοδρομήσει αυτές τις δύσκολες για όλους στιγμές το ενδιαφέρον του στο να καλυφθούν οι παίκτες – μέλη του, αλλά βρίσκει λάθος ώρες για να κάνει… δημόσιες σχέσεις.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πρόεδροι (ή ιδιοκτήτες, ή μεγαλομέτοχοι, πείτε το όπως θέλετε) που είναι εξαφανισμένοι. Κι αυτοί ήταν που όλο τον χρόνο δημιουργούσαν προβλήματα, δίχως ο ΠΣΑΚ να αντιδράσει. Υπάρχουν αρκετοί πρόεδροι, οι οποίοι έσπευσαν να καθησυχάσουν τους παίκτες ότι δεν θα χάσουν τα χρήματά τους κι ο Ξανθόπουλος, εμπειρότατος παίκτης, μάλλον άπειρος στο συνδικαλιστικό κίνημα, πρέπει να έχει όλα τα στοιχεία στα χέρια του και να μην ξεχωρίζει βάσει συμπαθειών.

Αν πάλι, που είναι το πιθανότερο, οι πρόεδροι των ομάδων δεν έχουν ενημερώσει σωστά τον Γ.Γ. και τον εκθέτουν, πρέπει ο ΠΣΑΚ να δει τον τρόπο λειτουργίας κι επικοινωνίας του, ώστε να ανεβάσει τα… ποσοστά ευστοχίας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ