Μάνατζερ Σχορτσανίτη: «Δεν ξέρουν πόσα κιλά καλοσύνη κουβαλάει η ψυχή σου»

Μάνατζερ Σχορτσανίτη: «Δεν ξέρουν πόσα κιλά καλοσύνη κουβαλάει η ψυχή σου»

Ο μάνατζερ του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Πάνος Καπάζογλου, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στήριξης στον Ελληνα σέντερ, ο οποίος μετά από πολύ καιρό απουσίας πάτησε και πάλι στα παρκέ του μπάσκετ.

Μετά από πολύ καιρό, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, καθώς ο 32χρονος σέντερ φόρεσε τη φανέλα των Τρικάλων, στην εντός έδρας ήττα με 76-86 από το Ρέθυμνο.

Ο Big Sofo έμεινε στο παρκέ για 9:20 λεπτά, στα οποία είχε 6 πόντους (3/5διπ., 0/3β.) και 1 ριμπάουντ, χωρίς όμως να μπορέσει να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του.
Λίγες ώρες αργότερα, ο μάνατζερ του Σχορτσανίτη, Πάνος Καπάζογλου, προχώρησε σε ανάρτησή στο Facebook με την οποία έγραψε συγκινητικά λόγια για τον πρώην διεθνή σέντερ.

«Νιώθω την ίδια ανατριχίλα όπως τον Μάρτιο του 2001 που σε είδα ξαφνικά να πηδάς στο τζάμπολ στο Ιβανώφειο κόντρα στον Πανιώνιο. 17 χρόνια μαζί σε χαρές και λύπες. Μαζί μέχρι το τέλος. Και άφησε τους να αναρωτιούνται πόσα κιλά είσαι. Δεν ξέρουν ούτε θα μάθουν ποτέ πόσα κιλά καλοσύνη κουβαλάει η ψυχή σου», ήταν το μήνυμά του ατζέντη του Σόφο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ