Χαλβατζάκης: «Το πρόβλημα είναι η επόμενη μέρα»

Χαλβατζάκης: «Το πρόβλημα είναι η επόμενη μέρα»

Ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, μίλησε για τον Άρη, τον ΠΑΟΚ και το… αύριο του ελληνικού μπάσκετ. Ποιος είναι ο φόβος του…

«Φοβάμαι περισσότερο την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα, οικονομικά. Το θέμα, για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ δεν είναι ότι σώθηκαν φέτος. Το ζήτημα είναι τι θα κάνουν του χρόνου». Ο Γιώργος Χαλβατζάκης δεν κρύφτηκε. Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, μίλησε για το σήμερα και το… αύριο, δεν έκρυψε πως «αισθάνομαι τυχερός που δεν βρίσκομαι στη θέση που ήμουν παλαιότερα».

Οι δύο πάλαι ποτέ κραταιές μπασκετικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, σώθηκαν σχεδόν από θαύμα, αν μπορεί να θεωρηθεί «θαύμα» η πανδημία. «Δεν είμαι αυτής της άποψης. Λόγω του κορωνοϊού διεκόπη ορθά το πρωτάθλημα, το πρόβλημα όμως ήταν τεράστιο πολύ καιρό πριν. Οι δύο ομάδες έμειναν στην κατηγορία, όμως το πρόβλημα είναι πολύ πιο μεγάλο» τόνισε κι εξήγησε.

«Το επαγγελματικό μπάσκετ έχει άμεση σχέση με την οικονομία. Κανείς δεν ξέρει είναι ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Πώς θα είναι οι ομάδες; Πώς θα γίνει το πρωτάθλημα; Ίσως είναι μια ευκαιρία, να εστιάσουν οι παράγοντες στο ελληνικό στοιχείο. Να σταματήσουν να παίρνουν τις φουρνιές των ξένων, να δουλέψουν στα ταλέντα της χώρας και να δούμε νέους παίκτες. Τα πάντα, όμως, εξαρτώνται από την οικονομία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ