Ο Παναθηναϊκός αρνείται τον τίτλο. Τον επιστρέφει…

Ο Παναθηναϊκός αρνείται τον τίτλο. Τον επιστρέφει…

Από τη στιγμή που ο εκπρόσωπός του διαφώνησε με τους άλλους, που με το ζόρι τον έχρισαν πρωταθλητή, ας επιστρέψει τον τίτλο.

Σε αυτό το κακοστημένο θέατρο με τις πράσινες μάσκες, ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής με το ζόρι! Ο εκπρόσωπός του Μάνος Παπαδόπουλος ΔΕΝ καταψήφισε την πρόταση, αρκέστηκε στο… βολικό λευκό, οπότε και η ομάδα του θα πάρει τον τίτλο κι η προπαγάνδα θα στήσει έναν επικοινωνιακό χορό, γύρω από την άρνηση να κατακτήσει έναν τίτλο στα χαρτιά, τον οποίο όμως θα προσθέσει στο παλμαρέ του.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, για όσους δεν αρέσκονται σε επικοινωνιακά τρικ. Σαν αυτά του site της αλήθειας, που τη μια πανηγύριζε για το ομόφωνο της διαδικασίας και την άλλη έστηνε ολόκληρη βιομηχανία παραγωγής εντυπώσεων (πρώτη φορά ξανασυμβαίνει) για την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Μιλάμε για μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη, που θα ζήλευαν κι οι σκηνοθέτες ταινιών φαντασίας, εκεί όπου μπορεί να μεταφερθεί κάποιος στον χωροχρόνο δίχως να χάσει δευτερόλεπτο.

Από τη στιγμή που δεν θέλει τον τίτλο, αρνείται να τον κατακτήσει, τον επιστρέφει, ΔΕΝ τον συμπεριλαμβάνει ποτέ στις αναφορές του, ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα του, ούτε ανεβαίνει στην οροφή του ΟΑΚΑ αντίστοιχο λάβαρο. Η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια ποτέ δεν έχω συναντήσει «τίτλο με το ζόρι». Έχω ασχοληθεί με πρωταθλήματα που… κλάπηκαν, ποτέ όμως με πρωτάθλημα που δίνεται με το ζόρι σε μια ομάδα.

Αλλά εντάξει ο Παναθηναϊκός. Δεν θέλει τον τίτλο. Οι άλλοι πάλι, να τον πιέζουν. «Μα δεν θέλω» έλεγε ο Μάνος Παπαδόπουλος. Κάπως έτσι ψήφισε λευκό. Βασικά ήθελε να ψηφίσει εναντίον, αλλά για να μην χαλάσει το κλίμα ομοψυχίας, περιορίστηκε με κρύα καρδιά στο λευκό. Αυτά γιατί δεν τα σκέφτηκαν να τα γράψουν οι Λαλάκηδες; Όλα εγώ πια;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ