Παπαγεωργίου: «Ο Άρης δεν ζητά χάρη από κανέναν»

Παπαγεωργίου: «Ο Άρης δεν ζητά χάρη από κανέναν»

Ο Χάρης Παπαγεωργίου θεωρεί ότι καλώς έμεινε στην κατηγορία ο «Αυτοκράτορας», αλλά δεν θέλει να ζήσει ξανά τόσο δύσκολη χρονιά.

«Νομίζω αυτό που αποφασίστηκε είναι το δίκαιο. Κανείς δεν μπορούσε να προδικάσει έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος τι θα γίνονταν. Ο Άρης δεν ζητά χάρη από κανέναν. Τα παιδιά έκαναν ατομικές προπονήσεις, ήταν όλοι ετοιμοπόλεμοι. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, στον Άρη δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν τη θέση». Ο Χάρης Παπαγεωργίου δεν έχει μάθει να κρύβεται.

Ο άνθρωπος που κλήθηκε να βγάλει το κάρο από τη λάσπη, μίλησε στο «Yellow fm» για τον Άρη, τον Γουλιέλμο, την απόφαση του ΕΣΑΚΕ, το πρωτάθλημα της Basket League. «Ήταν η κατάληξη μίας μεγάλης προσπάθειας, που έγινε εδώ και καιρό. Θεωρώ ότι είναι η δυσκολότερη χρονιά στην ιστορία του Άρη. Δεν τιμά κανέναν το πού βρέθηκε η ομάδα φέτος» είπε και συμπλήρωσε:

«Χειρίστηκα αυτό το πολύ δύσκολο θέμα, του να ληφθεί οριστική απόφαση, σχετικά με τη βαθμολογία. Απαιτούσε λεπτούς χειρισμούς. Με την άλλη μου ιδιότητα, ως γραμματέας του ΕΣΑΚΕ, είχα επαφές με τους άλλους προέδρους και φτάσαμε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα».

Ο Άρης παραμένει στην κατηγορία, όμως αυτό είναι… παρελθόν. «Είμαστε ήδη στην επόμενη μέρα. Όπως κάνω καθημερινά, έτσι και σήμερα, είμαι στο γραφείο και σχεδιάζουμε τον Άρη της επόμενης περιόδου. Δεν θέλουμε να περάσουμε ξανά, όσα περάσαμε φέτος.

Είναι σαφές ότι οι 14 ομάδες της Α1 θα παραμείνουν. Περιμένουμε την απόφαση της ΕΟΚ, για το αν θα ανεβάσει μία ομάδα (σ.σ. τον Χαρίλαο Τρικούπη), ή θα ανέβει και δεύτερη. Θα αλλάξουν πολλά. Τα κριτήρια της συμμετοχής (με την εγγυητική), το θέμα τον γηπέδων, θα δούμε τι θα γίνει για χορηγούς, η διαχείριση τηλεοπτικών και πολλά άλλα».

Ο Άρης είναι… χαμένος από την υπόθεση του κορωνοϊού. «Το είχα θέσει και σε προηγούμενη τηλεδιάσκεψη στον ΕΣΑΚΕ. Πλήττεται κυρίως ο Άρης, γιατί στα χειρότερα του είχε πάλι κόσμο στο γήπεδο» είπε ο κ. Παπαγεωργίου και μίλησε για την Basket League:

«Το τηλεοπτικό είναι βασικό και καυτό θέμα, που αφορά όλες της ΚΑΕ. Υπάρχει και το θέμα του χορηγού, να δούμε αν, λόγω των συνθηκών, συνεχίσει η ΕΚΟ. Υπάρχουν πρόεδροι που συμφωνούν στη μείωση των ξένων. Κάποιοι κρίνουν ότι το νούμερο έξι είναι πολύ μεγάλο. Έχουμε και το κομμάτι των γηπέδων. Πρέπει να έχουμε αξιοπρεπείς έδρες, σύγχρονα γήπεδα και με κόσμο στις κερκίδες».

Όσον αφορά στα διοικητικά του Άρη «κάλεσα σήμερα τον κ. Γουλιέλμο αλλά δεν μου απάντησε. Μου έχει πει ότι δυσκολεύεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, λόγω των περιορισμών στις πτήσεις. Την επόμενη εβδομάδα θα κατέβω στην Αθήνα, για το συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, οπότε αν χρειαστεί θα παραμείνω.

Δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας. Επιστρατεύτηκα σε μία δύσκολη φάση, μετά την απομάκρυνση του Παναγιώτη Γιαννάκη, για να βοηθήσω να βγει ο Άρης από το αδιέξοδο εκείνη τη χρονιά. Είμαι αποφασισμένος να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην περάσει ξανά ο Άρης τέτοια δύσκολα χρόνια.

Ας μην δημοσιοποιήσουμε περισσότερα. Είμαστε σε καλή επαφή με τον Λευτέρη (Αρβανίτη) και μόλις υπάρχει κάτι θα ενημερώσουμε τον κόσμο του Άρη. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, ο Άρης μας χρειάζεται όλους και δεν περισσεύει κανείς. Από εκεί και πέρα: δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ